Neler Yeni

Yardım Gigabyte GA-AB350M Gaming 3 Windows 10 2004 Sürümü Yükleme Sorunu

Mr.Story

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
342
İsim
İsmail Kaynar
Merhaba Gigabyte GA-AB350M Gaming 3 anakarta sahibim. Bilgisayarıma format atmak istedim ve rufus yardımıyla USB belleğimi hazırladım. Bilgisayarı yeniden başlatıp F12 ile boot menüsünü açtım ve UEFI ibareli USB belleğimi seçtim. Ardından sol tarafta yazılar gözüktü ve biranda yok oldu bilgisayar tekrar başladı ve Windows ekranına geldi. Youtube'da görmüştüm yeni ISO dosyasının boyutu 4 GB'tan fazla olduğu için FAT32 formatı ile değil NTFS ile yazılıyor ve NTFS ile yazılmış bir belleği boot etmek için secure boot seçeneğinin kapatılması gerekiyormuş fakat ben anakartımın BIOS'unda bu seçeneği bulamadım yardımcı olur musunuz?

Mr.Story

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
342
İsim
İsmail Kaynar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Biosda boot sekmesinde olması lazım o ayarın. Bidaha kontrol edermisin?
Hocam dikkatlice tüm menülere baktım gerçekten. Başka forumlarda konu açan arkadaşlarda olmuş Gigabyte anakart özelinde ama sonuçlanmamış. Bana biri CSM ayarını kapat o kapanında oda kapanıyor dedi ama emin olamadım bir şey olur diye.

En İyi Cevap
7
Hocam dikkatlice tüm menülere baktım gerçekten. Başka forumlarda konu açan arkadaşlarda olmuş Gigabyte anakart özelinde ama sonuçlanmamış. Bana biri CSM ayarını kapat o kapanında oda kapanıyor dedi ama emin olamadım bir şey olur diye.
[/Kull
Aynı kartı kullanmadığım için pek bir fikrim yok. İnternette araştır derim.

Mr.Story

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
342
İsim
İsmail Kaynar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Biraz baktım düzgün bir konu bulamadım bakalım burdan biri çıkar belki.

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor
Diski GPT olarak yazdirmıstiniz değil mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,395
Üyeler
163,487
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom