alabilirimbütçen varsa buna bak hocam.![]()
ASUS Radeon RX 6600 XT DUAL OC 8GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı
ASUS Dual Radeon™ RX 6600 XT OC Edition 8GB GDDR6, kare hızlarını artırmak ve değerleri kontrol altında tutmak için donatılmıştır. En yeni AMD RDNA™ 2 mimarisi deneyimini en saf haliyle sunan ASUS…www.gaming.gen.tr
bundan daha iyi bu fiyata yoktur herhalde ama varsa biraz daha beklemelimiyim indirimler içinbütçen varsa buna bak hocam.![]()
ASUS Radeon RX 6600 XT DUAL OC 8GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı
ASUS Dual Radeon™ RX 6600 XT OC Edition 8GB GDDR6, kare hızlarını artırmak ve değerleri kontrol altında tutmak için donatılmıştır. En yeni AMD RDNA™ 2 mimarisi deneyimini en saf haliyle sunan ASUS…www.gaming.gen.tr
Ekran kartları son dönemlerde düşüşte ancak ben 10 ekim 2021 yılında 7 bin tl ye almıştım bu kartı yine hemen hemen aynı seviyelere indi belki 500-1000 tl arası düşer ama burası türkiye yarın ne olacağı bilinmiyor artada bilir şuanki mevcut piyasaya göre fiyatı çok iyi yerinizde olsam kaçırmazdım.alabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
bundan daha iyi bu fiyata yoktur herhalde ama varsa biraz daha beklemelimiyim indirimler için
Bu indirim şuan en iyisi.alabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
bundan daha iyi bu fiyata yoktur herhalde ama varsa biraz daha beklemelimiyim indirimler için