Pek iyi değil.Rakiplerine göre artıları var mı?
Çok hantal ve profil kaydetme özelliği çalışmıyor.Sınırlı renk paleti ve efekt barındırıyor yazılım rakiplerinden geride
Bende 16 milyon renk var.REZİL. Çok kötü. 7 Renk, profil kayıtları sorunlu, yavaş. Çok geride..
Ben kasayı bağladığımda yalnızca bu 7 renk var. 7 Renkten kastım sadece renk olması. Asus'un yazılımda sese göre renk değişme vs. var. Benim minik B450m s2h 'ım da hakediyordu bunlarıBende 16 milyon renk var.
O özellikler anakarta bağlı.Ben kasayı bağladığımda yalnızca bu 7 renk var. 7 Renkten kastım sadece renk olması. Asus'un yazılımda sese göre renk değişme vs. var. Benim minik B450m s2h 'ım da hakediyordu bunları
Şöyle anlatıyım;@Emirhandkee Çok yavaş çalıştığı doğru mu?
Gigabyte Aorus Master 3070 in en kötü yanı da bu saçma sapan yazılım zatenŞöyle anlatıyım;
Bilgisayarı açıyorsun windows ekranı geliyor uygulama bundan 40sn sonra adam akıllı çalışmaya başlıyor. Uygulama adam akıllı çalışana kadar klavye RGB'si sapıtıyor.
Sonra daha sonra uygulamayı açmak istediğin zaman yaklaşık 1-1.30dk bekliyorsun.
Mesela uygulamayı açtın RGB renklerini değiştirdin de veya başka bir efekt seçtiğin zaman uygulanması 5-6 sn sürüyor.
Ne kadar vasat olduğunu anladın mı?
Gigabayt'ın yazılımları çöp.Gigabyte Aorus Master 3070 in en kötü yanı da bu saçma sapan yazılım zaten