Neler Yeni

gigabyte rtx 2060 sıcaklık değeri normalmi?

odemirel0

80+ Bronze
beyler rdr2 oynuyorum genelde full ayarlarda ekran kartı 60-65 arası değişiyor kasma donma olmuyor ama emin olamadım normalmi bu değerler
boştayken 50 derecelerde

Ekler

• RDR2.jpg
    RDR2.jpg
    103.9 KB · Hit: 49

whoamii

80+ Silver
Yeni nesil kartlarda boştayken fan dönmediği için normal gibi, oyundaki değerler de gayet normal.

odemirel0

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

whoamii

80+ Silver
4 tane fan var ama dahili fanlar olduğu için pek emin olamıyorum performansından harici 3 tane daha taksam bi faydası olurmu
Mesaj otomatik birleştirildi:

şuanda sadece chrome açık 51 derece
Dediğim gibi yeni nesil kartlarda boştayken fan dönmüyor, eğer içim rahat olsun diyorsan MSI Afterburner üzerinden açabilirsin böylece boştayken bi %10-15 de döner ve 33C gibi bir şey olur sanırım.

odemirel0

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dediğim gibi yeni nesil kartlarda boştayken fan dönmüyor, eğer içim rahat olsun diyorsan MSI Afterburner üzerinden açabilirsin böylece boştayken bi %10-15 de döner ve 33C gibi bir şey olur sanırım.
haa geçen bi videoda gördüm fanları manuel kontrol ediyor o şekildemi

Aizen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
556
İsim
Harun Kayatekin
Normal cok normal hemde.

Artemisia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
.
haa geçen bi videoda gördüm fanları manuel kontrol ediyor o şekildemi
Hayır hocam. İnternette dolaşırken vesaire ekran kartına fazla yüklenilmediği için ekran kartınız kendini soğutmaya ihtiyaç duymuyor. Fakat yük bindiği anda soğutmaya ihtiyaç duyacağı için dönmeye başlıyor. Böyle bir sistem.

whoamii

80+ Silver
MSI Afterburner'e girince ayarlar kısmına bas ve fan kısmından kullanıcı ayarlı otomatik fan kontrolünü aç.
resim_2021-05-21_175401.png

Kaç derecede ne kadar yapacağını buradan seçenilirsin, 50C'ye kadar %10 da çalıştırabilirsin eğer içine sinmezse %15'e çıkarabilirsin. Benim ayarlarım soğutmam pek iyi olmadığı için yüksek, o yüzden bana takılma:D Ancak söylediğim gibi sıcaklıkların normal.

odemirel0

80+ Bronze
Hayır hocam. İnternette dolaşırken vesaire ekran kartına fazla yüklenilmediği için ekran kartınız kendini soğutmaya ihtiyaç duymuyor. Fakat yük bindiği anda soğutmaya ihtiyaç duyacağı için dönmeye başlıyor. Böyle bir sistem.
anladım reis yani oyundayken 65 dereceler olması kötü etkilemez değilmi yada ileriye dönük bi sıkıntı çıkarmaz

MSI Afterburner'e girince ayarlar kısmına bas ve fan kısmından kullanıcı ayarlı otomatik fan kontrolünü aç.
Alıntıyı görüntüle
Kaç derecede ne kadar yapacağını buradan seçenilirsin, 50C'ye kadar %10 da çalıştırabilirsin eğer içine sinmezse %15'e çıkarabilirsin. Benim ayarlarım soğutmam pek iyi olmadığı için yüksek, o yüzden bana takılma:D Ancak söylediğim gibi sıcaklıkların normal.
şimdilik kalsın reis o zaman ya olmadı 3 fan daha takarım kasaya :D

whoamii

80+ Silver
anladım reis yani oyundayken 65 dereceler olması kötü etkilemez değilmi yada ileriye dönük bi sıkıntı çıkarmaz

şimdilik kalsın reis o zaman ya olmadı 3 fan daha takarım kasaya :D
Hayır sorun çıkarmaz, 80C'nin üzerine çıkmadığı sürece pek sorun olmaz. Fazla fana gerek yok, kasanın modeli nedir?

odemirel0

80+ Bronze
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,358
Üyeler
168,771
Son üye
ulukay
Top Bottom