4 tane fan var ama dahili fanlar olduğu için pek emin olamıyorum performansından harici 3 tane daha taksam bi faydası olurmuYeni nesil kartlarda boştayken fan dönmediği için normal gibi, oyundaki değerler de gayet normal.
şuanda sadece chrome açık 51 dereceOyunda normalde boşta fazla gibi geldi bana.
Dediğim gibi yeni nesil kartlarda boştayken fan dönmüyor, eğer içim rahat olsun diyorsan MSI Afterburner üzerinden açabilirsin böylece boştayken bi %10-15 de döner ve 33C gibi bir şey olur sanırım.4 tane fan var ama dahili fanlar olduğu için pek emin olamıyorum performansından harici 3 tane daha taksam bi faydası olurmu
Mesaj otomatik birleştirildi:
şuanda sadece chrome açık 51 derece
haa geçen bi videoda gördüm fanları manuel kontrol ediyor o şekildemiDediğim gibi yeni nesil kartlarda boştayken fan dönmüyor, eğer içim rahat olsun diyorsan MSI Afterburner üzerinden açabilirsin böylece boştayken bi %10-15 de döner ve 33C gibi bir şey olur sanırım.
Hayır hocam. İnternette dolaşırken vesaire ekran kartına fazla yüklenilmediği için ekran kartınız kendini soğutmaya ihtiyaç duymuyor. Fakat yük bindiği anda soğutmaya ihtiyaç duyacağı için dönmeye başlıyor. Böyle bir sistem.haa geçen bi videoda gördüm fanları manuel kontrol ediyor o şekildemi
anladım reis yani oyundayken 65 dereceler olması kötü etkilemez değilmi yada ileriye dönük bi sıkıntı çıkarmazHayır hocam. İnternette dolaşırken vesaire ekran kartına fazla yüklenilmediği için ekran kartınız kendini soğutmaya ihtiyaç duymuyor. Fakat yük bindiği anda soğutmaya ihtiyaç duyacağı için dönmeye başlıyor. Böyle bir sistem.
şimdilik kalsın reis o zaman ya olmadı 3 fan daha takarım kasayaMSI Afterburner'e girince ayarlar kısmına bas ve fan kısmından kullanıcı ayarlı otomatik fan kontrolünü aç.
Alıntıyı görüntüle
Kaç derecede ne kadar yapacağını buradan seçenilirsin, 50C'ye kadar %10 da çalıştırabilirsin eğer içine sinmezse %15'e çıkarabilirsin. Benim ayarlarım soğutmam pek iyi olmadığı için yüksek, o yüzden bana takılmaAncak söylediğim gibi sıcaklıkların normal.
Hayır sorun çıkarmaz, 80C'nin üzerine çıkmadığı sürece pek sorun olmaz. Fazla fana gerek yok, kasanın modeli nedir?anladım reis yani oyundayken 65 dereceler olması kötü etkilemez değilmi yada ileriye dönük bi sıkıntı çıkarmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
şimdilik kalsın reis o zaman ya olmadı 3 fan daha takarım kasaya![]()
game garajdan hazır almıştım aquaris a5 mesh kasaHayır sorun çıkarmaz, 80C'nin üzerine çıkmadığı sürece pek sorun olmaz. Fazla fana gerek yok, kasanın modeli nedir?