Linki atar mısın sistemin?Hocam alacagım yerde TUF yok Gaming Plus ise 2200TL ve Gigabyte X570 AORUS ELITE almaya karar verdim.
Kendim sinerji üstünden topladım.Linki atar mısın sistemin?
Bu iki anakarttan da iyidir varsa kesinlikle düşünmeden bunu tercih et:Kendim sinerji üstünden topladım.
Aralarındaki farklar neler? X570 AORUS ELITE ile, Asus Prime X570 Pro var ve alabiliyorum teşekkür ederim ve Asus Prime X570 Pro 2100TL degermi? Sinerjiden almak zorundayım ve maalesef orada fiyatlar öyle.Bu iki anakarttan da iyidir varsa kesinlikle düşünmeden bunu tercih et:
X570 alıyorsan OC yapacağını varsayıyorum ve OC için x570 Pro daha iyi ayrıca tasarımı daha güzel.Aralarındaki farklar neler? X570 AORUS ELITE ile, Asus Prime X570 Pro var ve alabiliyorum teşekkür ederim.
R7 3700X.İşlemcin nedir?
Yapmak istiyorum ama nasıl yapacagımı bilmiyorum ögrene bilecegim bir yer varmı? yakında bir bilgisayarcı da yok yaptıramam.X570 alıyorsan OC yapacağını varsayıyorum ve OC için x570 Pro daha iyi ayrıca tasarımı daha güzel.
3700x için iyi bir B450 çok fazla yetecektirR7 3700X.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yapmak istiyorum ama nasıl yapacagımı bilmiyorum ögrene bilecegim bir yer varmı? yakında bir bilgisayarcı da yok yaptıramam.
O zaman X570' e çok para vermene gerek yok. X570 A-Pro alabilirsin tabii OC ile işin yoksa. (600TL daha ucuz) kalan parayla işlemci veya ekran kartı yükselebilir.R7 3700X.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yapmak istiyorum ama nasıl yapacagımı bilmiyorum ögrene bilecegim bir yer varmı? yakında bir bilgisayarcı da yok yaptıramam.