Yeni pc toplicam ama hemen değil ya tek tek parça Alıcam yada altın vs alıp devam edicektim alimmi acabalazımsa kaçırma
Kaç gün sürer acaba indirimlazımsa kaçırma
8 bin TL'ye 11 kusurden düşmüş alsammı acaba ya artarsa hiç bilemedeim şimdi gece fece niye yaptılar yakaça düşmüş
Mesaj otomatik birleştirildi:
x870 kartlar uyguna çıktığı için x670 ler dahada düşeceğini düşünüyorum.
x870 ler 12 bin küsürden geldiği için x670 ler düşeceğini düşünüyorum hocam.ha 8 binin altına düşmez ama atıyorum asus tuf msi gaming versiyonları düşer. hemen ihtiyacınız yoksa biraz bekleyin.8 bin TL'ye 11 kusurden düşmüş alsammı acaba ya artarsa hiç bilemedeim şimdi gece fece niye yaptılar ya
x870 ler 12 bin küsürden geldiği için x670 ler düşeceğini düşünüyorum hocam.ha 8 binin altına düşmez ama atıyorum asus tuf msi gaming versiyonları düşer. hemen ihtiyacınız yoksa biraz bekleyin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://www.incehesap.com/msi-pro-x...VsG6fx64v1m1fyQGWMN4_ALvAxz6zNeoL1UU1zpNaMLC5 böyle fiyatta geldiler x870 ler o yüzden dahada düşer x670 ler
peki 5 ay sonra pc alıcam altın mı yoksa heray 1-2 parçamı nasıl yapayım bilemedim
Dimi ya inşallah düzelteceğiz be bencede parça çekeyim çok teşekkürler iyi gecelerhocam ona bne bir şey diyemem altın al derim parçaların fiyatı altından hızlı artar. şansa bala geçiniyoruz zaten ülkede ucuza düştükçe parça çekin incehesap gaming gecesi indirimlerini kovalayın.
bütçe neki gerekirse önerelimDimi ya inşallah düzelteceğiz be bencede parça çekeyim çok teşekkürler iyi geceler
tüm sistem için ne kadar