Neler Yeni

Çözüldü✓ GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX ICE vs ASUS ROG Strix Z790-A Gaming WiFi II

mortemeyn

80+ Bronze
i9 14900k için hangisi daha mantıklı acaba? ASUS 3K daha pahalı fiyat farkına değer mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@egecabbar @Amanita Yardımcı olabilir misiniz?

egecabbar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ege
i9 14900k için hangisi daha mantıklı acaba? ASUS 3K daha pahalı fiyat farkına değer mi?

@egecabbar @Amanita Yardımcı olabilir misiniz?
Oyun için intel önermem ama anakart
İlla o ikisinden biri olacaksa gigabyte daha ucuz

mortemeyn

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyun için intel önermem ama anakart
İlla o ikisinden biri olacaksa gigabyte daha ucuz
Yok oyun değil. Unreal engine kullanıyorum daha kararlı çalışıyor AMD de çökmeler filan oluyor da.

Seni bir konuya etiketleyeceğim de yardımcı olur musun rica etsem

mortemeyn

80+ Bronze
Değmez ikiside üzmez hocam. Elite direk olarak rogun rakibi değil zaten z790 aero rakibi
i9 için bunlar olmaz filan diyordu da bir arkadaş 30k lık anakart atıyordu bunlar soğutmaz diyordu anakartın soğutmayla çok alakası var mı?

Giriş seviye kart bile kullanılır hocam hiç bisey olmaz ama 14900kya bütçeniz varsa diğer bilesenlerinde hakkını verin bence örneğin sogutma destegi yüksek bi kasa ve iyi bi sıvı sogutma gibi. Çünkü ısınan bi işlemci kendisi attığınız modeller 14900kyi rahatlıkla sırtlar

mortemeyn

80+ Bronze
Giriş seviye kart bile kullanılır hocam hiç bisey olmaz ama 14900kya bütçeniz varsa diğer bilesenlerinde hakkını verin bence örneğin sogutma destegi yüksek bi kasa ve iyi bi sıvı sogutma gibi. Çünkü ısınan bi işlemci kendisi attığınız modeller 14900kyi rahatlıkla sırtlar
Sizi bir konuya etiketleyeceğim şöyle bir şey düşüyorum sistem olarak

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Tomahawk wifi alıp geç derim ben de. Fiyatı güzel. VRM yetmemesi diye bir şey olmaz extream overclock yapmadığın sürece.

mortemeyn

80+ Bronze
Tomahawk wifi alıp geç derim ben de. Fiyatı güzel. VRM yetmemesi diye bir şey olmaz extream overclock yapmadığın sürece.
Seni bir konuya etiketleyeceğim rica etsem bakae mısın? İşler birikmeye başladı da bir türlü alamadım bilgisayarı yardımcı olur musun?

ThE LoSt

80+ Gold
i9 için bunlar olmaz filan diyordu da bir arkadaş 30k lık anakart atıyordu bunlar soğutmaz diyordu anakartın soğutmayla çok alakası var mı?
Alt etmiş o bütçeyi bu kadar arşa çıkarmaya da gerek yok 7-8k bandında da bir z790 alabilirsin güçlü bir b760 da alabilirsin 14900k yı rahatlıkla besleyecektir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,572
Üyeler
160,115
Son üye
Abbdullahkuz
Top Bottom