Neler Yeni

gittigidiyor.com dan xbox game pass alınır mı

Unloved

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Yiğit efe
selamlar gittigidiyor.com dan game pass almayı düşünüyorum baya ucuz çünkü alan var mı? dolandırılmak istemiyorum alan varsa bilgilendirebilir mi hepinize kolay gelsin.

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Sadettin Y
al kanka 10 tl falandı sanırım, 2 aylık olanlardan almıstım ben yeni actıgın hesapta kullanman gerekiyor sadece sorun yok. Satıcısı iyi olan varsa ondan al zaten 2-3 tl oynar en fazla

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,126
İsim
Oğuz Oğuz
Ben almıştım, sorunsuzdu.

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
selamlar gittigidiyor.com dan game pass almayı düşünüyorum baya ucuz çünkü alan var mı? dolandırılmak istemiyorum alan varsa bilgilendirebilir mi hepinize kolay gelsin.
Ben 3 aylık almıştım Abdullah abi kasımda mı ne story'sinde paylaşmıştı o zaman aldım ama sanırım her hesapta 1 kere kod kullanabiliyorsun yani birden fazla hediye kodu kullanılmıyor diye biliyorum 3 ay sonunda bitti gameoass'im yenilemedim

Unloved

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Yiğit efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
al kanka 10 TL falandı sanırım, 2 aylık olanlardan almıstım ben yeni actıgın hesapta kullanman gerekiyor sadece sorun yok. Satıcısı iyi olan varsa ondan al zaten 2-3 TL oynar en fazla
bunu almayı düşünüyorum

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,006
İsim
Sadettin Y
bunu almayı düşünüyorum
ben berkasasdasdasd123 isimli saticidan almak yerine https://www.gittigidiyor.com/video-...2-ay-digital-kod-hemen-teslimat_pdp_764048761
burdan alirdim fakat 5tl 5tldir diyorsan berkayasdasdasd123 isimli saticinin sorun olacagini dusunmuyorum gittigidiyor parani guvencede tutar sanırım

Unloved

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Yiğit efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Top Bottom