knk bence doğru değildir ama sen bi dene bişi olmazsa bende alırımGlocalzone diye bir uygulama keşfettim.
3500 TL ye yurtdışından ps5 dijital getirebiliyoruz.
Bilen deneyimi olan var mı?
Güvenilirmidir?
büyük ihtimalle kimsenin yoktur seninde olmamalı benceGlocalzone diye bir uygulama keşfettim.
Güvenilirmidir?
Baktım 3000 TL fiyatı var getirme giriş ücreti ile toplam 3500 tl ye geliyor.Deneyimim yok, kimsenin de olmasın. Zaten yurtdışından aldığında 4.000TL' den aşağı gelmiyor (Anlık 3800TL).
sen dene istersen gelirse yazarsın (ve hiçbir zaman yazmadı)Baktım 3000 TL fiyatı var getirme giriş ücreti ile toplam 3500 TL ye geliyor.
Deneyimi olan biri olsa güzel olurdu.
Saçmalama kanka tamamen tuzak.Baktım 3000 TL fiyatı var getirme giriş ücreti ile toplam 3500 TL ye geliyor.
Deneyimi olan biri olsa güzel olurdu.
Uygulama şu şekilde çalışıyormuş.sen dene istersen gelirse yazarsın (ve hiçbir zaman yazmadı)
knk google dan baktımda pek güvenli değil gezginler getiriyor sana ama adam getirmezse gg olurGlocalzone diye bir uygulama keşfettim.
Güvenilirmidir?
Kimse doğru düzgün bir şey paylaşmamıs ama site güvenli ve olay gezginde bitiyor birisi satın alsa ve eline ulaştığını belirtse hiç düşünmeden ben de alacağım fakat henüz bu ürünü alıp paylaşan yokUygulama şu şekilde çalışıyormuş.
Seyahata giden biri alacağın ürünü alıp getiriyormus.
Kendine de biraz komisyon alıyormuş.
Ürün bize ulaşır sa da onayliyormusuz para ona geçiyormuş.