sendegitunutbeni
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 589
Ne almıştın hocam bide hangi ülkedendiBen ödemedim tüm ödemelerim glocalzone üzerindendi
Ne almıştın hocam bide hangi ülkedendiBen ödemedim tüm ödemelerim glocalzone üzerindendi
Çinden gamepad aldım 2 kereNe almıştın hocam bide hangi ülkedendi
Konuya son bir güncelleme çekeyim, arkadaşlar şahsen iki seçeneği de telefon gibi hassas konularda önermiyorum. Kısaca açıklamak gerekirse sahibinden üzerinden kapalı kutu telefonlarda bile parça değişimi yapıldığı çıkabiliyor. Glocalzone ise bir nebze daha güvenli olsa dahi güven vermeyen satıcılardan ötürü ben telefon konusunda ya yurtiçi ya da güvenilir bir tanıdık vasıtasıyla yurtdışından alınması taraftarıyım ya da kendiniz yurtdışına çıkıp alın. İşin sonunda artık uğraşmak istemediğim için Amazon üzerinden iPhone 17 Pro Max cihazını aldım 2TB modeli. Glocalzone üzerinden dolandırıcılık ihtimali düşük olan diğer şeyleri almanızı öneririm lakin telefon gibi hassas şeyleri şahsen önermiyorum.Merhabalar, Sahibinden üzerinden sıfır cihaz alırken nelere dikkat etmek gerekiyor yüzyüze alacağız cihazı herhangi bir dolandırıcılık olma ihtimali var mı cihaz ip 17 pro
Merhabalar, sahibindendeki satıcıların güven vermemesi yüzünden Glocalzone adlı uygulamaya yöneldim güvenilir midir dolandırılma ihtimali var mı