trendyoldaki de alsatcıalsatcılar kafayı yemiş burdakilere de lafım adam 600 liraya satıyor ulan kargoyla versen en kötü 630 a denk gelecek adama adam niye 40tl daha verip trendyoldan almasın
iade olmama ithimali var aldığın fiyata ilana koy daha mantıklı olurÜrün elime oturmadığı için iade etmek istiyorum ama birkaç saat kullandım skatez korumasınıda söktüm iade alır mı acaba trendyol
istersen aldığın fiyattan alabilirimÜrün elime oturmadığı için iade etmek istiyorum ama birkaç saat kullandım skatez korumasınıda söktüm iade alır mı acaba trendyol
Ver isteyen birisine daha makbule geçer benceÜrün elime oturmadığı için iade etmek istiyorum ama birkaç saat kullandım skatez korumasınıda söktüm iade alır mı acaba trendyol
Karşılaştırıp düşüncelerini benimle paylaşırsan çok sevinirim, iki mouse arasında kaldım.Bende Razer Basilisk V2 var. Bakalım birde bunun beyazını aldım. Duruma göre satarım ikisinden birini.
https://www.itopya.com/corsair-m65-rgb-elite-gaming-mouse_u8089 şu an bu da indirimde değerlendir benceKarşılaştırıp düşüncelerini benimle paylaşırsan çok sevinirim, iki mouse arasında kaldım.
kaça satıcanBenimde Elime büyük geldi pek rahat edemedim satıcam