Neler Yeni

Öneri glorious mouse alıcam

ege_onall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
ege
arkadaşlar linkini bıraktığım ürünü alıcam kupon ve naysla 1250 liraya geliyo düşünce ve önerilerinizi merak ettim acaba ürüne indirim gelir mi bekliyim mi bi de nays mart sonuna kadar geçerli alıcaksam mart sonuna kadar alıcam

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
ben olsam mat siyah olanını alırdım şahsen eğer beyaz setim yoksa onun dışında hayalimdeki mouse diyebilirim alıcak param olsa alıp ömrüm boyunca kullanacağım bir mouse uzun bir süre kullanırsın sıkılmazsan

ege_onall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben olsam mat siyah olanını alırdım şahsen eğer beyaz setim yoksa onun dışında hayalimdeki mouse diyebilirim alıcak param olsa alıp ömrüm boyunca kullanacağım bir mouse uzun bir süre kullanırsın sıkılmazsan
beyaz yapıcam her şeyi kankam ondan alıyorum beyazı sağol yorumun için peki fiyat konusunda bi fikrin var mı beklesem düşer mi

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
beyaz yapıcam her şeyi kankam ondan alıyorum beyazı sağol yorumun için peki fiyat konusunda bi fikrin var mı beklesem düşer mi
indirim dönemlerinde düşebilir bahara az kaldı bahar indirimlerinde düşer belki

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,661
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427
arkadaşlar linkini bıraktığım ürünü alıcam kupon ve naysla 1250 liraya geliyo düşünce ve önerilerinizi merak ettim acaba ürüne indirim gelir mi bekliyim mi bi de nays mart sonuna kadar geçerli alıcaksam mart sonuna kadar alıcam
Alma yurt dışında aşırı hate yiyor malzeme kaltesi berbatmış.

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,661
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427

Firat007

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Fırat
ben 1100 e aldım geçen gowu incehesapta indirimdeydi hemde mat olan modeli ancak oneriler ışığında gittim iade ettim ve xm2we aldım yeni çıkan suanda memnunum tavsiye ederim özellikleri daha iyi ve güncel

ege_onall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
ege
ben 1100 e aldım geçen gowu incehesapta indirimdeydi hemde mat olan modeli ancak oneriler ışığında gittim iade ettim ve xm2we aldım yeni çıkan suanda memnunum tavsiye ederim özellikleri daha iyi ve güncel
Kankam nerden ve kaça aldın acaba bilgi verebilir misin

Firat007

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Fırat
Kankam nerden ve kaça aldın acaba bilgi verebilir misin
Hocam incehesaptan cuma gecesi indirimlerinden almıştım sonra geri iade ettim bugün yatırdılar hatta parayı iade etmesem aynı fiyata sana gönderirdim

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
mustafa emirhan yıldız
bence turkiyedeki en iyi klavye mouse mouse pad gibi ekipman inceleme kanalının videosu bu videoyu izleyip bi fikir sahibi olabilrsin

Top Bottom