XDEV
80+ Bronze
Dahası
Teşekkürler.
Ben GoW'u izledim , RDR 2'yi oynadım. Bence RDR 2 daha iyi. Kişiden kişiye değişir tabii ki. Mitolojik konuların falan benim ilgimi çekmediğini anlamıştım.rdr2 mi god of war mı?
Horizon zero dawn nasıl 70 ekleyip gow mu horizon mu days gone var epicdeGod of War PC Steam Satın Al - İndirimli Fiyat | eTail TR
God of War bilgisayar oyununu en uygun fiyatlarla resmi satıcı etail.com.tr 'den güvenle ve anında satın alabilirsiniz.etail.com.tr
Ayrıca Days Gone 125, Horizon Zero Dawn ise 130₺
Days Gone PC Steam Satın Al - İndirimli Fiyat | eTail TR
Days Gone bilgisayar oyununu en uygun fiyatlarla resmi satıcı etail.com.tr 'den güvenle ve anında satın alabilirsiniz.etail.com.trHorizon Zero Dawn™ Complete Edition PC Steam Satın Al - İndirimli Fiyat | eTail TR
Horizon Zero Dawn™ Complete Edition bilgisayar oyununu en uygun fiyatlarla resmi satıcı etail.com.tr 'den güvenle ve anında satın alabilirsiniz.etail.com.tr
Kurulum tv de bedava haberiniz olsunGod of War PC Steam Satın Al - İndirimli Fiyat | eTail TR
God of War bilgisayar oyununu en uygun fiyatlarla resmi satıcı etail.com.tr 'den güvenle ve anında satın alabilirsiniz.etail.com.tr
Ayrıca Days Gone 125, Horizon Zero Dawn ise 130₺
Days Gone PC Steam Satın Al - İndirimli Fiyat | eTail TR
Days Gone bilgisayar oyununu en uygun fiyatlarla resmi satıcı etail.com.tr 'den güvenle ve anında satın alabilirsiniz.etail.com.trHorizon Zero Dawn™ Complete Edition PC Steam Satın Al - İndirimli Fiyat | eTail TR
Horizon Zero Dawn™ Complete Edition bilgisayar oyununu en uygun fiyatlarla resmi satıcı etail.com.tr 'den güvenle ve anında satın alabilirsiniz.etail.com.tr
GoW tabii kiHorizon zero dawn nasıl 70 ekleyip gow mu horizon mu days gone var epicde
bende tam hangisini alıyım diye soracaktım Gow alıyımGoW tabii ki
2 3 ay kadar önce rdr2 + ac odyssey i epic gamesten 86tl ye almıştımRdr2 neden 100tl değil
Temmuz'un sonunda Epic'in yaz indirimleri var. Yine kupon getirmesi olası.2 3 ay kadar önce rdr2 + ac odyssey i epic gamesten 86tl ye almıştım
Evet bende öyle bi indirime denk getirmiştim. Hem oyunlar indirimliydi hemde kuponum vardıTemmuz'un sonunda Epic'in yaz indirimleri var. Yine kupon getirmesi olası.
gold edition'u almışsın vay ** aynısını ben de yapmıştım2 3 ay kadar önce rdr2 + ac odyssey i epic gamesten 86tl ye almıştım
Dostum küfürü sil uyarı yersin.gold edition'u almışsın vay ** aynısını ben de yapmıştım
Kardeşimsin<3
Hangi paketi aldım hatırlamıyorum. Sanırım öyle bişeydigold edition'u almışsın vay ** aynısını ben de yapmıştım
Kardeşimsin<3
Dostum küfürü sil uyarı yersin.
motherını dedim küfür değil kiHangi paketi aldım hatırlamıyorum. Sanırım öyle bişeydi
Küfür etmemeye çalış .d