God Of War 2 ve Önceki Oyunları İçin PS3 alınır mı?

KnightDavion

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
495
Merhaba arkadaşlar.

Ortalama bir PC ve PS5 sahibiyim, God of War ve Ragranok'u oynadım. God of War'a oynanma sırasına göre başlayayım dedim fakat God of War 3 haricinde diğer oyunlar TR'de PS5 için yok.

God of War: Ascension
God of War: Chains of Olympus
God of War
God of War: Ghost of Sparta
God of War Betrayal
God of War 2

Sadece bu oyunları oynamak için PS3 alınır mı? YouTube'dan izlemek de ekstra bir tercih, son seçenek onu düşünüyorum.
Günümüzde 1500-3000 TL arası bir piyasası mevcut.
Fikirlerinizi merak ediyorum.

Sağlıcakla kalın.

Gerek yok. Bilgisayardan emulatör ile oynayabilirsin.

Bana göre eski gow'lar günümüzde oynanacak oyunlar değil. Sırf bunun için konsol almazdım.

Hocam bir ara abartmıyorum 20 saate yakın uğraştım, en sonunda PC’ye virüs sokacaktım. Oyunları indirdim her şeyi rehberlere, youtube videolarına göre yaptım yine olmadı. RTX 3070 Ti ve i5 10400F sisteme sahibim ama emulatör olmadı. GoW 2 ve 3’ü denemiştim çalıştıramadım.

Bu devirde oynanacak oyunlar değil zaman kaybı

Çok iyi oyunlar bence kesinlikle oynanmalılar günümüzde bile taş gibiler zaten hikaye de devam ediyor birden God of War PS4 ana serininin 4. oyunu ve Ragnarök 5. oyuna atlarsa çoğu şeyi kaçırır ve anlamaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

RPCS3 emulatorü kur çok kolay ben o şekilde tüm seriyi oynadım 4K PC de.
Alıntıyı görüntüle
Attığım link deki adamın uyguladığı adımlar takip kolay bir şekilde halledebilirsin.

Hocam son 2 oyunu oynadım, ilk 7 oyunu oynamadım. Tekrar deneyeceğim, teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,691
Üyeler
183,786
Son üye
Knight214
Geri