God Of War adlı rezil oyunun kötü olması

Gow'un optimizasyonu kötü bu arada.Yer yer fps çok dalgalanıyor ortası yok. Bir ps oyunu için güzel pc portu diyebiliriz sadece.
Evet ya sorunu bir çözememiştim. Benim hatam değilse rx 6700xt olmasına rağmen oyun drop yiyordu.

Sana göre rezil olabilir ama başarılı bir yapım. Eğer PS5'im olsaydı alırdım belki de. Biraz troll kokusu aldım sanki. 😊

Gencler cidden oyun zevkiniz varsa bu god of war ı oynamazsınız grafikler ve oyun mantıgı cok kötü tasarlanmıs ben puan bile veremiyorum o kadar kötğ
Hocam sizin sistem ne?gowun grafikleri iyi

Gow'un optimizasyonu kötü bu arada.Yer yer fps çok dalgalanıyor ortası yok. Bir ps oyunu için güzel pc portu diyebiliriz sadece.
Bence pc için ideal. Orjnial ayarlarda oynadım 80 90 rfps rahat alıyordum dalgalanma olmuyordu.

God of war ı aldıgım ilk günden iade ettim . hayatımda gördügüm grafikleri en kötü oyundu. boşa verilen bir para ve oyunun mantıgı sıfır olan bir altyapılı saçma bir oyun. KİMSEYE ÖNERMİYORUM.
bos yapmısın kardeşim en iyi grafikli oyunlardan biri pc kaldırmıyosa oyunu kötüleme

Senin konudan çok farkı yok
ben rdr 2 ye kötü bir şey yazmış mıyım? konudaki mesajlarıma bakabilirsin.

rdr 2 çok iyi/kötü diye fanboylukta yapmıyorum. rdr2 'nin oyun dünyasında yaptığı çok iyi işler var fakat kötü olduğu tarafları da var. ben sadece beğenmediğim şeyi yazdım.

ben rdr 2 ye kötü bir şey yazmış mıyım? konudaki mesajlarıma bakabilirsin.

rdr 2 çok iyi/kötü diye fanboylukta yapmıyorum. rdr2 'nin oyun dünyasında yaptığı çok iyi işler var fakat kötü olduğu tarafları da var. ben sadece beğenmediğim şeyi yazdım.
Kötü yanları her oyunun vardır ve söyleyebilirsin ama bug videosu koyup alın herkesin övdüğü RDR2 dersen bu konudaki gibi nefret oluyor. He sevmeyen GOW'u da sevmeyebilir kişisel tercih.

Kötü yanları her oyunun vardır ve söyleyebilirsin ama bug videosu koyup alın herkesin övdüğü RDR2 dersen bu konudaki gibi nefret oluyor. He sevmeyen GOW'u da sevmeyebilir kişisel tercih.
nefret falan yok.herkes fikrini özgürce paylaştı.

God of war ı aldıgım ilk günden iade ettim . hayatımda gördügüm grafikleri en kötü oyundu. boşa verilen bir para ve oyunun mantıgı sıfır olan bir altyapılı saçma bir oyun. KİMSEYE ÖNERMİYORUM.
Güzel troll hesap

Olm size parami veriyorlar gidin insanlari sinirlendirin diye. Biriniz rdr2 cop/trash der oburu god of war rezil der. Derdiniz ne la sizin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güzel troll hesap
sayiyla weriyolar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

patatez grafik modu kullandın yada film grenini kökledin o oyunun grafikleri çok iyi
trendyoldaki oyun canavarlari ile oynamaya calismis o yuzden. i7 1.nesil+gt730

Last of us da gereksiz abartılıyor mesela ben 360P Lowda oynuyorum leş gibi grafikleri var. Division gibi şaheser yapımlar varken Gow, RDR, Tlou gibi saçma oyunlar oynamayın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,169,170
Üyeler
185,685
Son üye
haploss
Geri