God of War: Ragnarök PC ÇIKTI ! Satın alıcak mısınız ?

Ben Fit hatunu bekliyorum o bedava verecek ihtiyar sen para ver

Ben aldım Steam'den, XBOX kolunu görmediği için geri iade ettim. Benden başka aynı problemi yaşayan var mu acaba ?

Koymuyolar diye biliyorum god of war spiderman falan ilk çıktığında kırıldı direk buda kırılır
Kırılmış bile zaten :kekw:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eski monitörümü satıp yeni monitör alırım üstüne bir de deri cüzdan alırım bu paraya
Aslında oyunların korsan oynanmasını hiç desteklemem ama bir oyuna bu kadar yüksek meblağa para vermek istemem. 500 falan okey

Son düzenleme:
hocam bende o tarz almayı düşünüyorum da aldığınız hesaplar bir süre sonra gidiyor mu bir de önerdiğiniz bir satıcı var mı sürekli alışveriş yaptığınız bir satıcı falan.
gamesbazzar adli satıcı var ben hep ordan alıyorum hiç sıkıntı yaşamadım. üzerinden kaç ay geçmesine rağmen hesap hala aktif ve arada bitirdiğim oyunlara tekrar girip oynuyorum.

gamesbazzar adli satıcı var ben hep ordan alıyorum hiç sıkıntı yaşamadım. üzerinden kaç ay geçmesine rağmen hesap hala aktif ve arada bitirdiğim oyunlara tekrar girip oynuyorum.
Hocam bende bi tane keşfettim RoidGames adlı satıcı. Spiderman remestared aldım sorunsuz çalışıyor sizin dediğinize de bakarım bir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,101
Üyeler
184,572
Son üye
Gabriel46
Geri