Neler Yeni

göğüsün sol tarafında ağrı

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,903
İsim
Mehmet
Soğuktan kas ağrısı olabilir, göğsünü üşütmüş olabilirsin, damar tıkanıklığı olabilir ve farklı birçok sebebi olabilir. Ben ne doktor ne bi sağlıkçı değilim. Gidebildiğin ilk vakit acile git, bölgeyi sıcak tutmaya çalış hatta çarpıntı sorunu yaşatmayacak şekilde içebilirsen 1-2 sıcak içecek tüketebilirsin. Geçmiş olsun.

The_efec

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Efe çiçek
Soğuktan kas ağrısı olabilir, göğsünü üşütmüş olabilirsin, damar tıkanıklığı olabilir ve farklı birçok sebebi olabilir. Ben ne doktor ne bi sağlıkçı değilim. Gidebildiğin ilk vakit acile git, bölgeyi sıcak tutmaya çalış hatta çarpıntı sorunu yaşatmayacak şekilde içebilirsen 1-2 sıcak içecek tüketebilirsin. Geçmiş olsun.
teşekkürler

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
527
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
arkadaşlar göğsümün sol tarafı çok büyük rahatsız edici bir ağrı olmasada farkına varacağım kadar ağrıyor bol bol su içiyorum nefes al ver yapıyorum ne artıyor ne azalıyor bi fikri olan veya yaşayan varmı doktora görünmelimiyim ?
Kısmi kalp krizi ya da angina krizi olabilir. Mutlaka kardiyoloji ve göğüs cerrahisine gidin.

FOMOCO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Cihat altunay
Hocam aynı sorun 1 ay önce bende vardı sanki omuzum çıkık gibi kriz geçirecek gibiydim vitaminlerin kontrol ettir bana 2 vitamin iğnesi ayrıca vitamin hapı verdi 1 aydır yeni kendime geldim bende kas sıkışması vitaminsizlik ve stres demişti

Önerim özele gitmeyin para için anju yapmaya kalkarlar devlet hastanesi dahiliye den randevu al tahlil yaptırın tahliller iyi çıkarsa zaten sizi kalp doktoruna sevk eder

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben aynı şikayetle doktora gitmiştim. Doktor teşhis koyamadı. Sonra dedi ki soğuktan olabilir. Makinede çalışırken fışkıran su olduğu gibi göğsüme vurduğu için olabilir değil kesin sorun buydu. :) Yağmurluk giyerek çalışmaya başladıktan sonra düzeldim.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bu Sansürlü Yazıyı Nasıl Yapıyorsun Hocam ?
Screenshot_20240214-141355.jpg

Üç nokta olan yere tıklayıp böyle bir tane maske varya hocam oraya tıklayıp Spoiler yazan yerin ortasına yazıyı yazın. Tamamdır.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,257
İsim
Muhammed emin efe
arkadaşlar göğsümün sol tarafı çok büyük rahatsız edici bir ağrı olmasada farkına varacağım kadar ağrıyor bol bol su içiyorum nefes al ver yapıyorum ne artıyor ne azalıyor bi fikri olan veya yaşayan varmı doktora görünmelimiyim ?
Şeker hastalığın var mı?

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
göğsüne soğuk yediysen rüzgar vs. bazen oluyor. Acı artmazsa sabret aba sızlama şeklinde olmaya başlarsa foruma yazmak yerine 112yi ara

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,016,244
Üyeler
161,011
Son üye
mertduyul