Ne kadara aldın? Çok katmaz 200 300 katar muhtemelenMerhaba, takasla 0.007 float ★ Gölge Hançerler | Kaplan Dişi Factory new aldım fiyatına değer katarmı bu float?
.Ne kadara aldın? Çok katmaz 200 300 katar muhtemelen
Bıçak alırken st alırsan daha uzun sürer satman fakat navaja biraz daha pahalı sanırım ben olsam vermezdim.ST Navaja tiger tooth FN vardı birde üzerine az aşınmış ak47 anubis verdim. nakite çevirmek için 3-4 gündür bekliyorum bakan bile yok navajanın yüzüne o yüzden takas yaptım. iyi mi? yaptım bilemiyorum
navajayı bynogamede 5100tlye koyuyordum ilana tıklayan bile olmuyodu. gölge hançerin* piyasasına baktım 5500 civarına gidiyodu normal floatlısı. bende bunu 5800-6000ya satarsam kurtarır diye düşünüp aldımBıçak alırken st alırsan daha uzun sürer satman fakat navaja biraz daha pahalı sanırım ben olsam vermezdim.
gölge hançer 1 ayda 20den fazla satmış navaja 2 tane satmış arada çok büyük alıcı farkı varnavajayı bynogamede 5100tlye koyuyordum ilana tıklayan bile olmuyodu. tigertoothun piyasasına baktım 5500 civarına gidiyodu normal floatlısı. bende bunu 5800-6000ya satarsam kurtarır diye düşünüp aldım
Güzel yapmışsın. Satılma potansiyeli daha yüksek ve sitelerde falan daha fazla para eder.ST Navaja tiger tooth FN vardı birde üzerine az aşınmış ak47 anubis verdim. nakite çevirmek için 3-4 gündür bekliyorum bakan bile yok navajanın yüzüne o yüzden takas yaptım. iyi mi? yaptım bilemiyorum