creature daldı piyasaya bakalım daha neler gelcek
creature güzeldir niye öyle dedin kiAh bide firma çöp olmasa
neden öyle düşünüyosun hocam?Ah bide firma çöp olmasa
neden öyle düşünüyosun hocam?
Voltaji timingleri hiçbirseyi yazmiyor
bilgim var o konuda açılışlarına gittim zaten fakat atom bilişimin alt markası gibi değil resmiyette tamamen bağımsız 2 firmalar. aynı yerdeler sadece. yöneticileri de farklı diye biliyorum. benimde alışverişim oldu mağazalarından çekilişte kazanmıştım hatta gayet ilgililerdi. atom bilişimle küçük bi bağlantıları olması firmayı çöp yapmaz bence gayet iyi firma.Atom bilişim'e ait
Bildiğim kadarıyla single rank 18-22-22-22-42 1.4V hynix djr veya m die olarak çıkıyorVoltaji timingleri hiçbirseyi yazmiyor
Bende mağazasından bir sistem toplattım. Birde ekstra kasa aldım. Sonuç olarak memnun ayrıldım. Mağazadaki personeller ile bir alışveriş içinde kanka modunda oldukbilgim var o konuda açılışlarına gittim zaten fakat atom bilişimin alt markası gibi değil resmiyette tamamen bağımsız 2 firmalar. aynı yerdeler sadece. yöneticileri de farklı diye biliyorum. benimde alışverişim oldu mağazalarından çekilişte kazanmıştım hatta gayet ilgililerdi. atom bilişimle küçük bi bağlantıları olması firmayı çöp yapmaz bence gayet iyi firma.
evet simulatörü bende deneyimledim turnuva odasına falanda girmiştim gayet güzeldi ilgililerdiBende mağazasından bir sistem toplattım. Birde ekstra kasa aldım. Sonuç olarak memnun ayrıldım. Mağazadaki personeller ile bir alışveriş içinde kanka modunda oldukBen memnunum. Gaming gen itopya yada vatan gibi kasıntı bir ortamı yok. Deneyim alanı daha fazlaydı. Özellikle araç simülatör kısmı güzeldi. Gidin mağazasına dediğimi anlayacaksınız.
Bu arada 1000 lira bandında 3200-3600 ram alacağınıza 4000Mhz bunu kesinlikle alın geçin. Tabi anakartınızın destek listesine bakın.