omfate
80+
- Reaksiyon skoru
- 53
Vpn kapattim oyle kullaniyorum sorun olmadiher şeyi hallettim. kullanırken vpn ile mi kullanmam gerek
Vpn kapattim oyle kullaniyorum sorun olmadiher şeyi hallettim. kullanırken vpn ile mi kullanmam gerek
Hoca edu mailden otp onayi nasil yapicaz bilgi var mi?edu uzantili email aldigimiz sitede recovery key var. onu kaydedin. buyuk ihtimalle agustos 2025 de tekrar edu mailden otp onayi isteyecek. recovery key ile tekrar erisim saglarsinin edu maile.
otp derken, maile ilerleyen zamanlarda tekrardan onay kodu gelir anlaminda soyledimHoca edu mailden otp onayi nasil yapicaz bilgi var mi?
Tam olarak nerden , nasil ?
Ben de aynı hatayı aldım galiba yakalandık
O maile nasil ulasicaz ki hocamotp derken, maile ilerleyen zamanlarda tekrardan onay kodu gelir anlaminda soyledim
öğrenciysen de pek bir şey değişmiyor. temp mail kısmından random edu maili alamk yerine kendi edu mailini yazben öğrenciyim de öğrenci versiyonunu anlattığınız konunun linkni var mı ?
bende de aynı şeyi yazdı inşallah edu maili aynısını istemez tekrar.ben şimdi abone oldum ama bir yerde yanlış görmediysem ağustos 2025 te öğrencilik durumu kontrolü yapılacaktır gibi bir yazı gördüm siz gördünüz mü