Neler Yeni

Google Youtube hesabım çalındı Yardım eder misiniz

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Naneliprotein
Yüksek abone sayısında kanalım da vardı üstelik trendyol hepsiburada hesaplarım onlara bağlıydı içinde yüzlerce kupon vardı belki 400 tl lik onları kullanacaktım pc parçaları alırken hepsi hayal oldu üstelik google drive fotoğraflarımı yedekledim en azından onlar kurtuldu ama ben en çok giden youtube kanalıma üzüldüm ve şuan ki gmail hesapımda ona bağlıydı forumda değiştirmek yok en azından. Hesapbıma girmeyi denedim şifre doğruydu fakat hesabınız askıya alındı diyordu benden telefon numarası istedi telefon numaramı bağlamıştım girdiğimde sonra kurtarma epostası istedi onuda girdim sonrasında bana hesabın size ait olduğu belirlenemedi dedi tekrar denemek istedim ama gmail adresim şifresi de gitti almam mümkün mü artık sizce ben ümitli değilim fakat.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Yüksek abone sayısında kanalım da vardı üstelik trendyol hepsiburada hesaplarım onlara bağlıydı içinde yüzlerce kupon vardı belki 400 TL lik onları kullanacaktım PC parçaları alırken hepsi hayal oldu üstelik google drive fotoğraflarımı yedekledim en azından onlar kurtuldu ama ben en çok giden youtube kanalıma üzüldüm ve şuan ki gmail hesapımda ona bağlıydı forumda değiştirmek yok en azından. Hesapbıma girmeyi denedim şifre doğruydu fakat hesabınız askıya alındı diyordu benden telefon numarası istedi telefon numaramı bağlamıştım girdiğimde sonra kurtarma epostası istedi onuda girdim sonrasında bana hesabın size ait olduğu belirlenemedi dedi tekrar denemek istedim ama gmail adresim şifresi de gitti almam mümkün mü artık sizce ben ümitli değilim fakat.
hesabınız askıya alınmıştır iyi bildiğim kadarıyla
kısacana google gücenlik için hesabı kısıtlamış
geçmiş olsun kankam

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
up+upup

Tremolo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,257
İsim
Burak Akkaya
geçmiş olsun hocam.Google ile iletişime geçerseniz belki yardım ederler.Aklıma başka bir şey gelmedi.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Naneliprotein
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hesabınız askıya alınmıştır iyi bildiğim kadarıyla
kısacana google gücenlik için hesabı kısıtlamış
geçmiş olsun kankam
Hocam teşekkür ederim hiç bir şeye bu kadar üzülmedim buna da şükür.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Yüksek abone sayısında kanalım da vardı üstelik trendyol hepsiburada hesaplarım onlara bağlıydı içinde yüzlerce kupon vardı belki 400 TL lik onları kullanacaktım PC parçaları alırken hepsi hayal oldu üstelik google drive fotoğraflarımı yedekledim en azından onlar kurtuldu ama ben en çok giden youtube kanalıma üzüldüm ve şuan ki gmail hesapımda ona bağlıydı forumda değiştirmek yok en azından. Hesapbıma girmeyi denedim şifre doğruydu fakat hesabınız askıya alındı diyordu benden telefon numarası istedi telefon numaramı bağlamıştım girdiğimde sonra kurtarma epostası istedi onuda girdim sonrasında bana hesabın size ait olduğu belirlenemedi dedi tekrar denemek istedim ama gmail adresim şifresi de gitti almam mümkün mü artık sizce ben ümitli değilim fakat.
knk nasıl çaldırdın durduk yerde çalınmaz

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Naneliprotein
geçmiş olsun hocam.Google ile iletişime geçerseniz belki yardım ederler.Aklıma başka bir şey gelmedi.
Hocam nasıl iletişim kurarım beni çok takacaklarını sanmıyorum fakat.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Hocam teşekkür ederim hiç bir şeye bu kadar üzülmedim buna da şükür.
olum üzülmek az la
üzülmenin 3 katı olur:)
canını sıkma kankim
senin o canından değerli mi?
para gelir ruh gelmez
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam nasıl iletişim kurarım beni çok takacaklarını sanmıyorum fakat.
hesabın kendie ait olduğunu ıspatlayan tüm bilgilerle birlikte durumu izah et

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Naneliprotein
knk nasıl çaldırdın durduk yerde çalınmaz
Hocam çok saçma bir hareket yaptım harçılık biriktirip para ile alacaktım video düzenleyicisi fakat şimdilik video atmak gerekti bende crack indirdim pc kafayı yedi hemen format atmayı denedim virüs programım vardı kyspearsky ücretli aldım onu sonrasında onun ile tarattım format sonrası sorun olmadı şimdi steam hesabımı kontrol ediyorum oda gitmemiştir inşALLAH.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Hocam çok saçma bir hareket yaptım harçılık biriktirip para ile alacaktım video düzenleyicisi fakat şimdilik video atmak gerekti bende crack indirdim PC kafayı yedi hemen format atmayı denedim virüs programım vardı kyspearsky ücretli aldım onu sonrasında onun ile tarattım format sonrası sorun olmadı şimdi steam hesabımı kontrol ediyorum oda gitmemiştir inşALLAH.
steamda sorun yok
çalınırsa sadece adam hile açmasın diye dua et
onlar ispatlarsan geri veriyorlar ilgililer o konuda
sadece o

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Hocam çok saçma bir hareket yaptım harçılık biriktirip para ile alacaktım video düzenleyicisi fakat şimdilik video atmak gerekti bende crack indirdim PC kafayı yedi hemen format atmayı denedim virüs programım vardı kyspearsky ücretli aldım onu sonrasında onun ile tarattım format sonrası sorun olmadı şimdi steam hesabımı kontrol ediyorum oda gitmemiştir inşALLAH.
işte knk biz onun için crack kullanmayın diyoruz ama bazı insanlar bize kızıyor

KinGofuL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Salih Beşerik
Gitmis mi

Top Bottom