Neler Yeni

Google'da nick'imi aratınca ''fake dating'' siteleri çıkıyor.

yesososo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
485
İsim
Yusuf Yusuf
Nickim isim ve soyismimin kısaltma harfleri ama uzun yani. Steam'imden, technopat sosyaline kadar her yerde aynısını kullanırım. Google'da aratınca saçma sapan +18 sitelerdeki reklamlar gibi yerlerde çıkıyor. bu nedir? niye olmuştur? gözükmemesi için ne yapabilirim.

BayOguzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Oğuzan Konak
Kanka belki bir şeyin anahtar kelimesidir veya benziyordur, en iyisi nick değişmek yada fazla takılmamak.

yesososo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
485
İsim
Yusuf Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
belirtmeme gerek var mı bilmiyorum ama, mrb çukulatam tarzı şeyler söyleyip etrafta gezmiyorum her gördüğüm siteye basmıyorum, bu sitelerin en legal ve meşhurlarından tinder / c2'yi bile kullanmadım hayatımda. merakımda buradan geliyor

Türk DRK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
‏‏‏‏‏‏‏‏ ‏‏‏‏‏‏Türk DRK
İlgilendiği Kategoriler
Undertale,evcil hayvanlar, film, dizi, oyun
Galiba bir çinli seninle aynı nicki kullanıyor

yesososo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
485
İsim
Yusuf Yusuf
Kanka belki bir şeyin anahtar kelimesidir veya benziyordur, en iyisi nick değişmek yada fazla takılmamak.
nickim, instagram'ımdan, facebook'uma kadar her yerde olduğu için biraz zor gibi. :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Galiba bir çinli seninle aynı nicki kullanıyor
Hocam arattırdığımda en üsttekiler benden kaynaklı, sonrasında 7-8 spam sitesi var sanmam yani

CarryExe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Ali Yıldırım
Bende eskiden kendi kullanıcı adımı arattığım zaman saçma saçma siteler çıkıyordu ama şimdi ilk sayfadaki bütün sonuçlar benim ile ilgili.

yesososo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
485
İsim
Yusuf Yusuf
Bende eskiden kendi kullanıcı adımı arattığım zaman saçma saçma siteler çıkıyordu ama şimdi ilk sayfadaki bütün sonuçlar benim ile ilgili.
Bunu nasıl sağlayabilirim? Zamanında technopata da üye olduğum için pişman olmuştum kendi nickimi girince steam insta falan değil ful 1050ti rx570 çıkıyor :D

CarryExe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Ali Yıldırım
Bunu nasıl sağlayabilirim? Zamanında technopata da üye olduğum için pişman olmuştum kendi nickimi girince steam insta falan değil ful 1050ti rx570 çıkıyor :D
Ben hiç bir şey yapmadan kendi kendine böyle oldu. Carry Exe diye rainbox 6 siege oyuncusu varmış önceden o çıkıyordu. Onunkin de Carry ve Exe ayrı ama bende birleşik. Kullandığım her platformda adımı CarryExe yaptığım için hep ben çıkıyorum. Yani özel bir şey yapmadım.

bostrin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Berat Hamza Abakay
Steam
bostrin
Discord
beNdax#0874
Zamanla düzelir çok takma. İsmin bir şeylerin anahtar kelimesidir. büyük ihtimalle Asya kökenli

yesososo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
485
İsim
Yusuf Yusuf
Zamanla düzelir çok takma. İsmin bir şeylerin anahtar kelimesidir. büyük ihtimalle Asya kökenli
Hocam beni şey çok geriyor. Tüm arkadaşlarımı aradım falan onlarda maksimum geçici e posta clickbait siteleri. Bende dating, +18 video yürütme sitelerinin reklamlarından hallice siteler. Yani flört ettiğin kızın senin ismini arattığında böyle bir şey çıktığını düşünsene korkutucu ya da ailenden birinin falan :D

bostrin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Berat Hamza Abakay
Steam
bostrin
Discord
beNdax#0874
Hocam beni şey çok geriyor. Tüm arkadaşlarımı aradım falan onlarda maksimum geçici e posta clickbait siteleri. Bende dating, +18 video yürütme sitelerinin reklamlarından hallice siteler. Yani flört ettiğin kızın senin ismini arattığında böyle bir şey çıktığını düşünsene korkutucu ya da ailenden birinin falan :D
O zaman sıkıntı büyük 😀

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,906
İsim
Okan Aslantaș
Ben benimkini aratinca clash of heroes diye bi oyundaki karakterin adiymis ama tek x li o ben kendim uydurmustum bu adi demekki benzeri varmis

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,199
Üyeler
164,630
Son üye
quarcysale
Top Bottom