Neler Yeni

Görüntü gelmiyor çöktü mü?

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
GTA V den çıktım başta mouse u oynatamıyordum. Sonra mavi ekran geldi bazı şeyler düzgün çalışamadı herhalde. Yüklendi sonra görüntü gitti. Açıp kapattım düğmeden hâlâ görüntü gelmedi. Çökse bi görüntü gelirdi hiç yok yardım

berkay SİCİMLİ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
BERKAY SİCİMLİ
GTA V den çıktım başta mouse u oynatamıyordum. Sonra mavi ekran geldi bazı şeyler düzgün çalışamadı herhalde. Yüklendi sonra görüntü gitti. Açıp kapattım düğmeden hâlâ görüntü gelmedi. Çökse bi görüntü gelirdi hiç yok yardım
bios yazısı falan geliyor mu ekrana ?

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
kasa çalışıyor mu ?

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

berkay SİCİMLİ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
BERKAY SİCİMLİ
Evet ışıklarda yanıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çalışıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

İmzada
pc'den anlıyorsan yani ram cıkarmaktan falan rami cıkartıp taksana

Giray Kaya

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
giray
kardeşim bendede aynı sorun oldu geçen ay ramleri çıkar silgi ile ucları çok bastırmadan sil geri tak yerlerini değiştitrerek eğer hala çalışmazsa chipset hatası vardır chipsetin arızalanmış ekran kartın bozulmuş kısaca istersen herhangi bir ekran kartı bağla çalıştığını görüceksin çok büyük ihtimal hatta kesin bence ekran kartı arızalanmış bendede aynı şeyler oldu garantiye yolladım değişim yapıp sıfır ürün yolladılar

erencavdarr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
635
İsim
Eren Çavdar
Maalesef olmadı

Giray Kaya

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
giray
Maalesef olmadı

kardeşim bendede aynı sorun oldu geçen ay ramleri çıkar silgi ile ucları çok bastırmadan sil geri tak yerlerini değiştitrerek eğer hala çalışmazsa chipset hatası vardır chipsetin arızalanmış ekran kartın bozulmuş kısaca istersen herhangi bir ekran kartı bağla çalıştığını görüceksin çok büyük ihtimal hatta kesin bence ekran kartı arızalanmış bendede aynı şeyler oldu garantiye yolladım değişim yapıp sıfır ürün yolladılar

Top Bottom