Neler Yeni

Görüntü gelmiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
erman çapraz
Selamlar,

Elimde yaklaşık 10 12 senelik eski bir sistem bulunmakta. Bu sistemi biraz güncellemek için uğraşıyorum. Eski sistemi 4gb ram ati radeon hd 4600 intel i5 2300 500w psu bulunmakta. Bu sistemde ram 8gb yatım ssd ekledim ve ekran kartı olarak gigabyte rx 560 oc 4gb ekledim. Monitörde hdmı çıkış olmadığından vga dönüştürücü kullandım. Fakat sistemi başlattığımda kasa içinde bütün aksiyonlar gerçekleşiyor sadece görüntü gelmemekte. Ekran kartını çıkarıp eski kartı taktığımda ise sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Görüntü alamamam nedeni ne olabilir yardımcı olabilir misiniz.
Teşekkürler

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Selamlar,

Elimde yaklaşık 10 12 senelik eski bir sistem bulunmakta. Bu sistemi biraz güncellemek için uğraşıyorum. Eski sistemi 4gb RAM ati radeon hd 4600 Intel i5 2300 500w PSU bulunmakta. Bu sistemde RAM 8gb yatım SSD ekledim ve ekran kartı olarak Gigabyte rx 560 oc 4gb ekledim. Monitörde hdmı çıkış olmadığından vga dönüştürücü kullandım. Fakat sistemi başlattığımda kasa içinde bütün aksiyonlar gerçekleşiyor sadece görüntü gelmemekte. Ekran kartını çıkarıp eski kartı taktığımda ise sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Görüntü alamamam nedeni ne olabilir yardımcı olabilir misiniz.
Teşekkürler
ekran kartında sıkıntı olabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
erman çapraz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dönüştürücü sıkıntılı olabilir, dönüştürücü olmadan HDMI ile televizyona bağla bak gelecek mi?
Eski kartımda da hdım çıkışı bulunmakta orada da denediğimde sorunsuz görüntü gelmekte.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ekran kartında sıkıntı olabilir.
Bütün yolları denedikten sonra s
Dönüştürücü sıkıntılı olabilir, dönüştürücü olmadan HDMI ile televizyona bağla bak gelecek mi?
Televizyona bağladığım zamanda çevirici olmadan yine görüntü gelmemekte.

Son düzenleme:

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Eski kartımda da hdım çıkışı bulunmakta orada da denediğimde sorunsuz görüntü gelmekte.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütün yolları denedikten sonra s

Televizyona bağladığım zamanda çevirici olmadan yine görüntü gelmemekte.
Sorun o zaman kartta büyük ihtimalle.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
erman çapraz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Selamlar,
Ekran kartını başka bir bilgisayarda denedim ve herhangi bir sorun yaratmadı düzgün bir şekilde çalışıyor. Başka neyden kaynaklı görüntü gelmiyor olabilir.

Top Bottom