İşlemci hatası alıyorsunuz. İşlemciyi yanlış takmış olabilirsiniz. Soğutucuyu söküp resim atmanız mümkün mü?İşlemciyi yanlış takmadım neye bakayım tam olarak
İşlemci hatası alıyorsunuz. İşlemciyi yanlış takmış olabilirsiniz. Soğutucuyu söküp resim atmanız mümkün mü?
kasanın arkasıyla ne alaksı var cpu yada ram ısıgı yanıyor ınsanları bosuna ugrastırmayalım yok kasanın arkası yok kasanın ustu dıye bılıyosak konusalımKasanın arkasının fotoğrafını atar mısın?
(Portların olduğu yer.)
ne zaman anladın bunuİşlemci hatası alıyorsunuz. İşlemciyi yanlış takmış olabilirsiniz. Soğutucuyu söküp resim atmanız mümkün mü?
Kabloda herhangi bir sorun yok dün görüntü geldi biosaHocam o ışık bende de yanıyor sürekli. Ekran kartını değiştirince görüntü gelmemişti. Display Port kablonuz varsa onunla bağlamayı deneyin eğer yoksa diğer HDMI portuna bağlayın. Bir de monitörünüzün giriş sokeyini deneyin. Büyük ihtimal sorun kablonuzda.
Hocam aynı şekilde benzer bir sorunla bende karşılaştım. Ekran kartını değiştirince görüntü geldi sonra siyah ekranda açılıyordu. B550 anakartlar da o beyaz ışığın yandığı çok insan var. Benim sorunum kablonun monitöre giren soketindeydi hafif hareket ettirince görüntü gidiyordu. Geldiğinde ışık yine yanıyordu. 6 aydır yanıyor hattaKabloda herhangi bir sorun yok dün görüntü geldi biosa
Adamsın ram tam oturmamış şimdi kurup deniyorum