Neler Yeni

Göz derecesini nasıl düşürebilirim?

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,789
İsim
emirhan
Herkese merhabalar sağ 1.50 ve 0.50 astigmat sol 1.25 çıktı. fakat hergün egzersiz yapmayı düşünüyorum destekleyenlerde var desteklemeyenlerde bilemedim. sizce bu videodaki bütün egzersizleri yapsam gözüm az da olsa ilerlemesi durur ve düşme olur mu yardımcı olabilirseniz sevinirim :D

Bura.K

80+ Silver
Saçmalıktan öte bir şey değil.
Göz derecesi düşürme diye bir şey yoktur. Ha belki kendiliğinden bir şekilde az buz düşebilir ama çok nadirdir.
Eskiden olsa önermezdim ama gelişen teknolojiyle lazer teknolojileri çok iyi hale geldi. Lazer ile sağlıklı bir göze kavuşabilirsiniz.

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
16 senedir gözlük takan birisi olarak söylüyorum, egzersizle bilmemneyle o derece düşmez. İlerlemesi durur (belki) ama geriye düşeceğini sanmıyorum. Ya ameliyat gerekiyor çizdirmen gerekiyor ya da yaşın ilerlediğinde göz hipermetropa kaydığından dolayı miyop bir miktar geriliyor.

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,789
İsim
emirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Saçmalıktan öte bir şey değil.
Göz derecesi düşürme diye bir şey yoktur. Ha belki kendiliğinden bir şekilde az buz düşebilir ama çok nadirdir.
Eskiden olsa önermezdim ama gelişen teknolojiyle lazer teknolojileri çok iyi hale geldi. Lazer ile sağlıklı bir göze kavuşabilirsiniz.
Hangisi daha iyidir lazer tedavilerinin arasından no touch i-lasek vb.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,129
Üyeler
160,953
Son üye
erner
Top Bottom