!ROGStrix!
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 7
Ya artık milleti kandırma noktasindalarhadi bakalım
Ya artık milleti kandırma noktasindalarhadi bakalım
Oradan görmediysen nasıl aynısını paylaşabiliyorsun anlamadım ki. Altına "alıntıdır" yazmak bu kadar mı zor?yok lan ben değilim rakip forumu görmedim galiba dediğin technopat ama ordan görmedim
dolandırıyorlar ikinci el parça takıp veriyorlar tabi V*letlerde hemen inanıyor ve ışıklı olduğu için öneriyorlar doğrusunu diyence kendilerine yediremeyip savunma moduna geçiyorlarYa artık milleti kandırma noktasindalar
Uğraşmayın o zaman yaptıklarının cezalarını çeksinler.adamların yorumlarına bakıyorum millet ben alıcam diyor tek tek yazıyorum almayın etmeyin diye bizim milletimiz dolandırılmayı seviyor d iyorum gidin forumlarda konu açın diyorlaki kim uğraşacak
Şimdi yorum yazsam linç yicem ama savunucam adamlar tamirli ve ikinci el satıyorum diyor (kendileri) ama bunlar diyorki çok iyi sıfır parçalardolandırıyorlar ikinci el parça takıp veriyorlar tabi V*letlerde hemen inanıyor ve ışıklı olduğu için öneriyorlar doğrusunu diyence kendilerine yediremeyip savunma moduna geçiyorlar
benzerlik olabilir ama o forumdada hergün izoly turbox konusu açıldığını görüyorum hepsi birbirine benzeyebilir bende burda açayım dedim orda hergün açılıyor yani kendim kasten alıntı yapmadım benzerlik olabilirOradan görmediysen nasıl aynısını paylaşabiliyorsun anlamadım ki. Altına "alıntıdır" yazmak bu kadar mı zor?
gül geç
ya bırak kazık da yesin milletnereye kadar salalım millete öneriyorlar millette sazan gibi atlayıp alıyorlar