Neler Yeni

Gözlük cam fiyatları ne kadar oldu

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
Çerçevem var ona cam yaptırmak ne kadar tutar ortalama

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
C.S.
Bütçene göre değişir. 100₺'den başlar, 20.000 ₺ye kadar gider. Tavsiyem atasun vs gibi bir yerdense işinin ehli bir optikte yaptırmak olacaktır. Yerli üretim olan işbir optiğin ürettiği camı 3 yıldır kullanıyorum, memnunum. Bir zeiss veya nikon olmasa da konfor açısından gayet iyi. Zaten gözün ilerlemesi durduysa, bir kez taktıracaksın, yıllarca kullanacaksın. O yüzden çok da ucuza kaçmanı tavsiye etmem. Ucuz olanların optikçi ne kadar iyi odak almış olursa olsun, kalitesi iyi olmadığı için, uzun vadede gözüne hesapta olmayan zarar verebilir.

Muhammetyzicii

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet Yazıcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nasıl bir cam istediğine ve kalitesine göre değişir. İyi camlar 500 liradan başlıyor 2-3 bin liraya kadar var. O fiyatin üstündekiler de özel camlar oluyor
Orta kalite herhalde 5-6 sene önceki gözlüğü kullanıyorum değiştirdim değiştiriyorum dedim 1.5 2 sene geçmiş artık uzaklari yakınları bulanıklı görmeye başladım dedim değiştireyim bari

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Orta kalite herhalde 5-6 sene önceki gözlüğü kullanıyorum değiştirdim değiştiriyorum dedim 1.5 2 sene geçmiş artık uzaklari yakınları bulanıklı görmeye başladım dedim değiştireyim bari
İlkönce bir göz doktoruna gidip gözlük camı yazdır. 5-6 senede numara değişmiştir zaten.

shnnq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Snnq Online
Ben
Nasıl bir cam istediğine ve kalitesine göre değişir. İyi camlar 500 liradan başlıyor 2-3 bin liraya kadar var. O fiyatin üstündekiler de özel camlar oluyor
1-2 sene önce cerceveyle birlikte 3-5 k civari aldim

soul

80+ Silver
İnceltme yapılacaksa biraz maliyetli oluyor 1-1.5k arası tutar tahmini.
Çünkü benimki 1 sene önce 2k tutmuştu çerçeve ile.

nightsoldier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
417
İsim
C.S.
İnceltme yapılacaksa biraz maliyetli oluyor 1-1.5k arası tutar tahmini.
Çünkü benimki 1 sene önce 2k tutmuştu çerçeve ile.
Gözümün ilerlemesi durduğu için 2 sene önce , biraz da bütçemi zorlayarak titanyum çerçeve + işbirin en üst seviye camını yaptırmıştım. Sanırım tüm paket 8-9k civarında tutmuştu. Göz numarası büyüdükçe, maliyet artıyor tabi.

• Beğen
Reaksiyonlar: soul

Hermitus

80+ Bronze
2 hafta falan önce atasundan elmas paket cam yaptırdım en ince olması için 1290 tl tuttu. zam gelmiş olabilir.

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,573
İsim
ismail
aylar önce 2 cam + lenslere 2.5k civarı bir şey ödemiştim sanırım

Top Bottom