Gözlük cam fiyatları ne kadar oldu

Bütçene göre değişir. 100₺'den başlar, 20.000 ₺ye kadar gider. Tavsiyem atasun vs gibi bir yerdense işinin ehli bir optikte yaptırmak olacaktır. Yerli üretim olan işbir optiğin ürettiği camı 3 yıldır kullanıyorum, memnunum. Bir zeiss veya nikon olmasa da konfor açısından gayet iyi. Zaten gözün ilerlemesi durduysa, bir kez taktıracaksın, yıllarca kullanacaksın. O yüzden çok da ucuza kaçmanı tavsiye etmem. Ucuz olanların optikçi ne kadar iyi odak almış olursa olsun, kalitesi iyi olmadığı için, uzun vadede gözüne hesapta olmayan zarar verebilir.

Nasıl bir cam istediğine ve kalitesine göre değişir. İyi camlar 500 liradan başlıyor 2-3 bin liraya kadar var. O fiyatin üstündekiler de özel camlar oluyor
Orta kalite herhalde 5-6 sene önceki gözlüğü kullanıyorum değiştirdim değiştiriyorum dedim 1.5 2 sene geçmiş artık uzaklari yakınları bulanıklı görmeye başladım dedim değiştireyim bari

Orta kalite herhalde 5-6 sene önceki gözlüğü kullanıyorum değiştirdim değiştiriyorum dedim 1.5 2 sene geçmiş artık uzaklari yakınları bulanıklı görmeye başladım dedim değiştireyim bari
İlkönce bir göz doktoruna gidip gözlük camı yazdır. 5-6 senede numara değişmiştir zaten.

İnceltme yapılacaksa biraz maliyetli oluyor 1-1.5k arası tutar tahmini.
Çünkü benimki 1 sene önce 2k tutmuştu çerçeve ile.

İnceltme yapılacaksa biraz maliyetli oluyor 1-1.5k arası tutar tahmini.
Çünkü benimki 1 sene önce 2k tutmuştu çerçeve ile.
Gözümün ilerlemesi durduğu için 2 sene önce , biraz da bütçemi zorlayarak titanyum çerçeve + işbirin en üst seviye camını yaptırmıştım. Sanırım tüm paket 8-9k civarında tutmuştu. Göz numarası büyüdükçe, maliyet artıyor tabi.

• Beğen
Reaksiyonlar: soul
2 hafta falan önce atasundan elmas paket cam yaptırdım en ince olması için 1290 tl tuttu. zam gelmiş olabilir.

aylar önce 2 cam + lenslere 2.5k civarı bir şey ödemiştim sanırım

Geri