Muhammetyzicii
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 652
Çerçevem var ona cam yaptırmak ne kadar tutar ortalama
Nasıl bir cam istediğine ve kalitesine göre değişir. İyi camlar 500 liradan başlıyor 2-3 bin liraya kadar var. O fiyatin üstündekiler de özel camlar oluyorÇerçevem var ona cam yaptırmak ne kadar tutar ortalama
Orta kalite herhalde 5-6 sene önceki gözlüğü kullanıyorum değiştirdim değiştiriyorum dedim 1.5 2 sene geçmiş artık uzaklari yakınları bulanıklı görmeye başladım dedim değiştireyim bariNasıl bir cam istediğine ve kalitesine göre değişir. İyi camlar 500 liradan başlıyor 2-3 bin liraya kadar var. O fiyatin üstündekiler de özel camlar oluyor
İlkönce bir göz doktoruna gidip gözlük camı yazdır. 5-6 senede numara değişmiştir zaten.Orta kalite herhalde 5-6 sene önceki gözlüğü kullanıyorum değiştirdim değiştiriyorum dedim 1.5 2 sene geçmiş artık uzaklari yakınları bulanıklı görmeye başladım dedim değiştireyim bari
Tabi ki değişicem yaİlkönce bir göz doktoruna gidip gözlük camı yazdır. 5-6 senede numara değişmiştir zaten.
1-2 sene önce cerceveyle birlikte 3-5 k civari aldimNasıl bir cam istediğine ve kalitesine göre değişir. İyi camlar 500 liradan başlıyor 2-3 bin liraya kadar var. O fiyatin üstündekiler de özel camlar oluyor
Gözümün ilerlemesi durduğu için 2 sene önce , biraz da bütçemi zorlayarak titanyum çerçeve + işbirin en üst seviye camını yaptırmıştım. Sanırım tüm paket 8-9k civarında tutmuştu. Göz numarası büyüdükçe, maliyet artıyor tabi.İnceltme yapılacaksa biraz maliyetli oluyor 1-1.5k arası tutar tahmini.
Çünkü benimki 1 sene önce 2k tutmuştu çerçeve ile.
Çerçeveler de çok pahalandı. Ben çerçeveyi 4 sene önce 100 liraya almıştım şimdi aynı çerçeve 2800 liraBen
1-2 sene önce cerceveyle birlikte 3-5 k civari aldim