Neler Yeni

Gp Klavyemi garantiye göndersem kaç güne gelir?

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Sorum başlıktaki gibi bir hata edip 300TLye gp saber (incehesap) klavye almıştım kendisinin enter tuşu çalışmıyor veya çift tıklıyor bu durum gerçekten sinir bozucu bir hal olmaya başladı garantiye göndermek
istiyorum ve bu sürenin ne kadar olacağını öğrenmem lazım çünkü ona göre bir idareli bir klavye alacağım.

39121

80+ Gold
En İyi Cevap
8
En aşağı 20 gün. Bana göre 1-2 ay sürer ama.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Sorum başlıktaki gibi bir hata edip 300TLye gp saber (incehesap) klavye almıştım kendisinin enter tuşu çalışmıyor veya çift tıklıyor bu durum gerçekten sinir bozucu bir hal olmaya başladı garantiye göndermek
istiyorum ve bu sürenin ne kadar olacağını öğrenmem lazım çünkü ona göre bir idareli bir klavye alacağım.
Garanti işleri ortalama 1 ay sürüyor

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,924
İsim
Metehan Akyalı
Size 20 iş günü süre veriyorlar. Yani tam olarak haftasonları dahil 28 güne tekabül ediyor.
Eğer 20 iş günün içerisinde geri gönderim yapmazlarsa, 21. iş günü para iadenizi vermiş olduğunuz hesaba yapmak zorundalar.
Yapmazlarsa veya yapmayacaklarını söylerlerse dava açma hakkınız bulunmaktadır.

- İncehesap'tan daha önce mouse almıştım ve bozuk gelmişti. 20 iş günü içerisinde geri göndereceklerini söylediler. 20 iş günü sonunda Mouse'um gelmedi ve para iadesini gerçekleştirdiler.

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Size 20 iş günü süre veriyorlar. Yani tam olarak haftasonları dahil 28 güne tekabül ediyor.
Eğer 20 iş günün içerisinde geri gönderim yapmazlarsa, 21. iş günü para iadenizi vermiş olduğunuz hesaba yapmak zorundalar.
Yapmazlarsa veya yapmayacaklarını söylerlerse dava açma hakkınız bulunmaktadır.

- İncehesap'tan daha önce mouse almıştım ve bozuk gelmişti. 20 iş günü içerisinde geri göndereceklerini söylediler. 20 iş günü sonunda Mouse'um gelmedi ve para iadesini gerçekleştirdiler.
ben de hemen gönderiyorum o zaman çünkü bu klavyeyi 300tlye aldığıma o kadar pişmanım ki hemen garantiye yollayıp klavyemin gelmemesi için dua edeceğim sonra ya indirim ya da reddragon dark avengerı tek geçeceğim

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,924
İsim
Metehan Akyalı
ben de hemen gönderiyorum o zaman çünkü bu klavyeyi 300tlye aldığıma o kadar pişmanım ki hemen garantiye yollayıp klavyemin gelmemesi için dua edeceğim sonra ya indirim ya da reddragon dark avengerı tek geçeceğim
Ürününüz 14 günü geçmediyse alalı geri iade de edebilirsiniz garantiye göndermek yerine.
Benim klavyem 40 günde gelmişti.
Beklemeyip para iadesi isteyebilirdiniz. Beklemek istemişsiniz. 😂
Yani ben şu güne kadar verilen tahahhütlerden fazla hiç beklemedim.

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Ürününüz 14 günü geçmediyse alalı geri iade de edebilirsiniz garantiye göndermek yerine.

Beklemeyip para iadesi isteyebilirdiniz. Beklemek istemişsiniz. 😂
Yani ben şu güne kadar verilen tahahhütlerden fazla hiç beklemedim.
Hocam eylül ayı aldım maalesef merak etmeyin 14gün dolmasaydı bin kere iade ederdim 😃

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,947
Üyeler
167,911
Son üye
kuzeykore
Top Bottom