Aususlike 80+ Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 368 Dahası Reaksiyon skoru 129 İsim Yusuf Kaan 17 Mart 2021 #1 Selamlar. Gpt 3 idye bir yapay zekanın yapdığı türkçe yapmalar var. Bunların hepsini nereden bulabilirim
Selamlar. Gpt 3 idye bir yapay zekanın yapdığı türkçe yapmalar var. Bunların hepsini nereden bulabilirim
C Chico 80+ Silver Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 3,127 En İyi Cevap 7 17 Mart 2021 #2 Lalalax yazmış: Selamlar. Gpt 3 idye bir yapay zekanın yapdığı türkçe yapmalar var. Bunların hepsini nereden bulabilirim Devamı için tıklayın... O yapay zeka yaması. Azıcık yazılım biliyorsan sen de yapabilirsin o yamaları.
Lalalax yazmış: Selamlar. Gpt 3 idye bir yapay zekanın yapdığı türkçe yapmalar var. Bunların hepsini nereden bulabilirim Devamı için tıklayın... O yapay zeka yaması. Azıcık yazılım biliyorsan sen de yapabilirsin o yamaları.
Aususlike 80+ Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 368 Dahası Reaksiyon skoru 129 İsim Yusuf Kaan 17 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Erik Maverick yazmış: O yapay zeka yaması. Azıcık yazılım biliyorsan sen de yapabilirsin o yamaları. Devamı için tıklayın... Hocam, yapmaya çalışmıyorum. Kullanmak istiyorum. Sormak istediğim o yamaları nereden bulabilirim
Erik Maverick yazmış: O yapay zeka yaması. Azıcık yazılım biliyorsan sen de yapabilirsin o yamaları. Devamı için tıklayın... Hocam, yapmaya çalışmıyorum. Kullanmak istiyorum. Sormak istediğim o yamaları nereden bulabilirim