Arkadaşlar yeni pc topladım 3070ti ekran kartım var valorant vs oynarken arada fps 20-30 oluyor bazen istemci hatası diyip oyundan bile atıyor ve gpu kullanımım 98 altına inmiyor sebebi nedir oyunu kapatıp ana ekrandayken bile pc kasıyor sık sık
İ5 12400fişlemci modelin nedir
Şimdi baktım nvidia contrainer ana ekranda hiç bir şey yapmadığım halde 52 kullanıyorDostum mining virüsü yemiş olabilirsin. Görev yöneticisini açıp ayrıntılar kısmından cpu yu sıralayıp foto atar mısın (büyükten küçüğe)
@cagdascelebi 'nin dediğini yapıp bir fotoğraf atar mısın?
Valorant gibi bir oyunda 90 kullanması imkansız malwarebytes ile tarama yapar mısınız?Mesaj otomatik birleştirildi:
Fotoyu yükletmiyor ama söyleyim boş masaüstünde 52 nvidia container yiyor anında oynatma açık diye öyle oldugunu düşündüm valo girdim ayarları yaptım valo düşük ayarda bile 90 yiyor kaydı kapatayım dedim yine 90 yedi değişme olmadı
O nedir bilmiyorumValorant gibi bir oyunda 90 kullanması imkansız malwarebytes ile tarama yapar mısınız?
Uygulamayı indirdim ne yapmam gerekiyorValorant gibi bir oyunda 90 kullanması imkansız malwarebytes ile tarama yapar mısınız?
O nedir bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Uygulamayı indirdim ne yapmam gerekiyor
Az önce bilgisayarı açtım masaüstünde 100 kullanıyordu anlık olarak 100 kullanan uygulama dnscache gibi bir ada sahipti bir anda kaybolduValorant gibi bir oyunda 90 kullanması imkansız malwarebytes ile tarama yapar mısınız?
Hocam bence temiz bir format atınAz önce bilgisayarı açtım masaüstünde 100 kullanıyordu anlık olarak 100 kullanan uygulama dnscache gibi bir ada sahipti bir anda kayboldu