YusufB
80+
Dahası
CPU kullanımı %40 civarları arasında olurken GPU %5 falan oluyor bazen %10 oluyor ayarları fulluyorum ama sonuç aynı
peki aradi bir yüzde 80 lere çıkıyormu sabitmiCPU kullanımı %40 civarları arasında olurken GPU %5 falan oluyor bazen %10 oluyor ayarları fulluyorum ama sonuç aynı
ekran kartı bezmiş hayattanCPU kullanımı %40 civarları arasında olurken GPU %5 falan oluyor bazen %10 oluyor ayarları fulluyorum ama sonuç aynı
hangi oyunlarda oluyorCPU kullanımı %40 civarları arasında olurken GPU %5 falan oluyor bazen %10 oluyor ayarları fulluyorum ama sonuç aynı
Sadece rainbow sixhangi oyunlarda oluyor
kardeşim pc zaten 2 aylık ne anlatıyon sen boş yapıcaksanız yazmayın yorumekran kartı bezmiş hayattan
Hayırpeki aradi bir yüzde 80 lere çıkıyormu sabitmi
driver güncelle ve daha ağır oyunlarda denemeni öneririm benim ekrna kartımda sürekli %99 da durmuyo hafifa oyunlarda mesela mafıa 1 oynuyodum %30 larda falan geziyodu da %5 falan çok azmış üstte konuyu yükselte bas akşam vakti bilgili kişiler sana yardım etsinSadece rainbow six
Mesaj otomatik birleştirildi:
kardeşim PC zaten 2 aylık ne anlatıyon sen boş yapıcaksanız yazmayın yorum
Hayır
güncel zaten 20.4.2 amd. Görüntü ayarları 1440x900 çözünürlük 4:3 75hzdriver güncelle ve daha ağır oyunlarda denemeni öneririm benim ekrna kartımda sürekli %99 da durmuyo hafifa oyunlarda mesela mafıa 1 oynuyodum %30 larda falan geziyodu da %5 falan çok azmış üstte konuyu yükselte bas akşam vakti bilgili kişiler sana yardım etsin
senin monitör aşırı eski çözünürlük düşük olduğundan bütün yük işlemciye biniyor çok normal 4:3 1440x900 monitörde o değerlergüncel zaten 20.4.2 AMD. Görüntü ayarları 1440x900 çözünürlük 4:3 75hz
Hayır monitör 1440x900 ama oyunun ayarlarında bi seçenek var 1440x900 tamam sonra 4:3 yapıyosun adamlar şişko gözüküyorsenin monitör aşırı eski çözünürlük düşük olduğundan bütün yük işlemciye biniyor çok normal 4:3 1440x900 monitörde o değerler
şey gibi unlost yapıyo ya cs de onun gibisenin monitör aşırı eski çözünürlük düşük olduğundan bütün yük işlemciye biniyor çok normal 4:3 1440x900 monitörde o değerler
anladımda çözünürlüğün çok düşük elindekini çıkar bi şekilde 2.el 1920x1080 monitör al en iyi panel hangisidir diye soruyosan ıps paneldir en iyi renkler ıps panelde gözükür en kötü tn panelde gözükürHayır monitör 1440x900 ama oyunun ayarlarında bi seçenek var 1440x900 tamam sonra 4:3 yapıyosun adamlar şişko gözüküyor
şey gibi unlost yapıyo ya cs de onun gibi