Neler Yeni

Yardım Gpu Rgb Kablo Önerisi

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Çağdaş Alkan
Bütçe
1100
Vergi ile birlikte 1000 küsüre geliyor, 8+8 ve 24 pin olarak uygun önerebileceğiniz var mı

Ekler

• Screenshot_2023-12-23-00-10-08-844_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
    Screenshot_2023-12-23-00-10-08-844_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
    413.1 KB · Hit: 43

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Yanlış anlama cidden sormak istiyorum bunu alınca ne değişicek ki sistemini yükseltmek varken daha güzel şeyler yapmak varken 1000TL bir ışıklı kabloya vermek mantıklı mı yanlış anlama merakımdan soruyorum.

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Çağdaş Alkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yanlış anlama cidden sormak istiyorum bunu alınca ne değişicek ki sistemini yükseltmek varken daha güzel şeyler yapmak varken 1000TL bir ışıklı kabloya vermek mantıklı mı yanlış anlama merakımdan soruyorum.
İşte beklediğim kişi 😃

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,757
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Vergi ile birlikte 1000 küsüre geliyor, 8+8 ve 24 pin olarak uygun önerebileceğiniz var mı
https://www.incehesap.com/lian-li-strimer-24pin-led-power-supply-uzatma-kablosu-fiyati-51034/
hocam biraz daha koyup şunu almanızı öneririm en azından dandik bi marka almamış olursunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam kasayı çok daha güzel gösteriyor, bi proje vs varsa çok hoş oluyor

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Çağdaş Alkan
Sistemim yeteri kadar güçlü güzel kardeşim, kablolar çok dağınık göz zevkimi bozuyor, biraz düzenli biriyim , bir yerden de para geldi onu kabloya harcamak istiyorum. Yok ona değil buna harca dediğin bir önerin varsa bekliyorum

https://www.incehesap.com/lian-li-strimer-24pin-led-power-supply-uzatma-kablosu-fiyati-51034/
hocam biraz daha koyup şunu almanızı öneririm en azından dandik bi marka almamış olursunuz

hocam kasayı çok daha güzel gösteriyor, bi proje vs varsa çok hoş oluyor
Güzel ama sadece 24 pin'e bu parayı da vermek istemiyorum açıkçası,

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Sistemim yeteri kadar güçlü güzel kardeşim, kablolar çok dağınık göz zevkimi bozuyor, biraz düzenli biriyim , bir yerden de para geldi onu kabloya harcamak istiyorum. Yok ona değil buna harca dediğin bir önerin varsa bekliyorum
Ekipmanları yükseltebilirsin veya odana ışık alabilirsin odanı daha iyi yapabilirsin çok aksesuarlar var.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,757
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci

Güzel ama sadece 24 pin'e bu parayı da vermek istemiyorum açıkçası,
hocam bilinmedik bişey alıp sisteminizi mahvedebilirsiniz, bu tür konularda bilindik güzel markalar almanızı tavsiye ederim, diğer bilinmedik markaların ne kullandığı belli değil olası bi yanlış elektrik akımında anakartınıza zarar verebilir diye düşünüyorum yinede siz bilirsiniz

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Çağdaş Alkan
Ekipmanları yükseltebilirsin veya odana ışık alabilirsin odanı daha iyi yapabilirsin çok aksesuarlar var.

hocam bilinmedik bişey alıp sisteminizi mahvedebilirsiniz, bu tür konularda bilindik güzel markalar almanızı tavsiye ederim, diğer bilinmedik markaların ne kullandığı belli değil olası bi yanlış elektrik akımında anakartınıza zarar verebilir diye düşünüyorum yinede siz bilirsiniz
Teşekkürler kardeşim

Top Bottom