İşte beklediğim kişiYanlış anlama cidden sormak istiyorum bunu alınca ne değişicek ki sistemini yükseltmek varken daha güzel şeyler yapmak varken 1000TL bir ışıklı kabloya vermek mantıklı mı yanlış anlama merakımdan soruyorum.
https://www.incehesap.com/lian-li-strimer-24pin-led-power-supply-uzatma-kablosu-fiyati-51034/Vergi ile birlikte 1000 küsüre geliyor, 8+8 ve 24 pin olarak uygun önerebileceğiniz var mı
hocam kasayı çok daha güzel gösteriyor, bi proje vs varsa çok hoş oluyorYanlış anlama cidden sormak istiyorum bunu alınca ne değişicek ki sistemini yükseltmek varken daha güzel şeyler yapmak varken 1000TL bir ışıklı kabloya vermek mantıklı mı yanlış anlama merakımdan soruyorum.
Sistemim yeteri kadar güçlü güzel kardeşim, kablolar çok dağınık göz zevkimi bozuyor, biraz düzenli biriyim , bir yerden de para geldi onu kabloya harcamak istiyorum. Yok ona değil buna harca dediğin bir önerin varsa bekliyorumYanlış anlama cidden sormak istiyorum bunu alınca ne değişicek ki sistemini yükseltmek varken daha güzel şeyler yapmak varken 1000TL bir ışıklı kabloya vermek mantıklı mı yanlış anlama merakımdan soruyorum.
Güzel ama sadece 24 pin'e bu parayı da vermek istemiyorum açıkçası,https://www.incehesap.com/lian-li-strimer-24pin-led-power-supply-uzatma-kablosu-fiyati-51034/
hocam biraz daha koyup şunu almanızı öneririm en azından dandik bi marka almamış olursunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam kasayı çok daha güzel gösteriyor, bi proje vs varsa çok hoş oluyor
Ekipmanları yükseltebilirsin veya odana ışık alabilirsin odanı daha iyi yapabilirsin çok aksesuarlar var.Sistemim yeteri kadar güçlü güzel kardeşim, kablolar çok dağınık göz zevkimi bozuyor, biraz düzenli biriyim , bir yerden de para geldi onu kabloya harcamak istiyorum. Yok ona değil buna harca dediğin bir önerin varsa bekliyorum
hocam bilinmedik bişey alıp sisteminizi mahvedebilirsiniz, bu tür konularda bilindik güzel markalar almanızı tavsiye ederim, diğer bilinmedik markaların ne kullandığı belli değil olası bi yanlış elektrik akımında anakartınıza zarar verebilir diye düşünüyorum yinede siz bilirsinizSistemim yeteri kadar güçlü güzel kardeşim, kablolar çok dağınık göz zevkimi bozuyor, biraz düzenli biriyim , bir yerden de para geldi onu kabloya harcamak istiyorum. Yok ona değil buna harca dediğin bir önerin varsa bekliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Güzel ama sadece 24 pin'e bu parayı da vermek istemiyorum açıkçası,
Ekipmanları yükseltebilirsin veya odana ışık alabilirsin odanı daha iyi yapabilirsin çok aksesuarlar var.
Teşekkürler kardeşimhocam bilinmedik bişey alıp sisteminizi mahvedebilirsiniz, bu tür konularda bilindik güzel markalar almanızı tavsiye ederim, diğer bilinmedik markaların ne kullandığı belli değil olası bi yanlış elektrik akımında anakartınıza zarar verebilir diye düşünüyorum yinede siz bilirsiniz