GPU uv yapıcam bobin ağlaması :)

Giray Kaya

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
501
psu da zaten bobin ağlaması var valoranta girince ekran kartı çok voltaj çekince task managerden baktığımda valoranta güç kullanımı çok yüksek diyor hem belki uv ile bu kullanım düşerse arada çıkarıdğı ses yok olur veya biraza olsa azalır diye ümit ediyorum hemde yanı sıra derecede düşürmüş olurum az önce bi konu açtım evet kızmayın sadece bunlarıda ekliyip daha fazla kişi görüsn diye yaptım günlük yükselt limitimde bittiği için üzgünüm
(gpu UV yapmak istiyorum ama sorunsuz yapmak istiyorum zaten amd kullanıyorum hiç uğraşmak istemiyorum)

AC to DC converter (veya tersi, tam hatırlamıyorum) alırsan biraz azalıyor diye biliyorum.

Post automatically merged:

O kartı alma bu arada, videoda söylüyor o yüzden attım.

PSU da zaten bobin ağlaması var valoranta girince ekran kartı çok voltaj çekince task managerden baktığımda valoranta güç kullanımı çok yüksek diyor hem belki uv ile bu kullanım düşerse arada çıkarıdğı ses yok olur veya biraza olsa azalır diye ümit ediyorum hemde yanı sıra derecede düşürmüş olurum az önce bi konu açtım evet kızmayın sadece bunlarıda ekliyip daha fazla kişi görüsn diye yaptım günlük yükselt limitimde bittiği için üzgünüm
(gpu UV yapmak istiyorum ama sorunsuz yapmak istiyorum zaten amd kullanıyorum hiç uğraşmak istemiyorum)
Valorant gelmeye ne dersiniz beyefendi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,561
Üyeler
190,931
Son üye
KINGSAMU
Geri