Aslında iki mouseyise araştırdım. Oynadığım oyundaki e sporcuların %92 so Logitech kullanıyorlar. 8k Hz destekli aparatı da içinden çıkıyormuş. Razerde gerçekten güzel ama maks 4k Hz var ayrı aparat almak gerekli onun dışında sensörü daha iyiymiş çok kararsız kaldım napicam bilemiyorum Kıbrıs'ta yaşıyorum Logitech 200 dolar razer 170 dolar.
Aslında iki mouseyise araştırdım. Oynadığım oyundaki e sporcuların %92 so Logitech kullanıyorlar. 8k Hz destekli aparatı da içinden çıkıyormuş. Razerde gerçekten güzel ama maks 4k Hz var ayrı aparat almak gerekli onun dışında sensörü daha iyiymiş çok kararsız kaldım napicam bilemiyorum Kıbrıs'ta yaşıyorum Logitech 200 dolar razer 170 dolar.
Kardeşim para sıkıntın yoksa benim sana önerim viper v3 pro al içerisinden dongle da çıkıyor yok dersen dav 3 pro al sonsuza kadar o pc yi o işlemci ile kullanmıycaksın sonuç olarak mouse aldığın zaman uzun süre kullanırsın 8 khz çoğu insan kullanmıyor 4 yeterli oluyor zaten baktın senin pc de 4 kasıyor 2 ye çekersin takılırsın gp falan balon diğer 2 mouse baktığın zaman ileriye yatırım olarak da kesinlikle pişman olucağın mouse değil 2 side ama unutma dav 3 pro da dongle alman lazım ayriyetten
Hocam daha önce 'kendi çapımda' tryhard takıldığım dönemler oldu. Benlik senlik bir durum değil, doğru dpi ayarlı ile yüksek hz den faydalanılabilir ve fps düşüşünden vs şikayet eden kullanıcılar birçoğu daha eski işlemciler kullanıyor. Dilersen bir ara fare yazılımını tekrar indirip cs için kabaca bir test yapabilirim.
Yukarda bahsettiğim gibi muhtemelen sens sebebiyle bu sorunu yaşadınız hocam. 800 dpi, 4khz için yeterli değil. Atıyorum 800x1 oynuyorsanız 1600x0.5 ya da 3200x0.25 deneyebilirsiniz. Yüksek hz görmemek ayrı bir durum, yüksek hz den dolayı işlemci performansında sorun yaşamak ayrı bir durum.