Neler Yeni

Grafik bozulması

efearici242

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Efe
Zaten yeni bilgisayar aldım ama geçen sefer sorduğumda kimse bir çözüm bulamamıştı başka kişilerinde başına gelmiş forumlara yazmışlar ama çözüm bulamadım oralardanda sonra kendileri çözdü mü bilmem.
Ek Açıklama 2020-05-15 035750.png

Resimdeki gibi ekran kartının kullanıldığı yerlerde bu şekilde yırtılmalar var burda çok az bazı yerlerde cismin ne olduğunu anlamicak kadar fazla dizüstü kullanıyorum ekran kartı gt 920m.Bir gün csgo oynarken hata verdi ve oyun kapandı pc kasmaya başladı tekrar başlattığımda bu şekilde boozukluklar vardı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

CS:GO da bu şekilde
Ek Açıklama 2020-05-14 204231.png

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Zaten yeni bilgisayar aldım ama geçen sefer sorduğumda kimse bir çözüm bulamamıştı başka kişilerinde başına gelmiş forumlara yazmışlar ama çözüm bulamadım oralardanda sonra kendileri çözdü mü bilmem.
Alıntıyı görüntüle
Resimdeki gibi ekran kartının kullanıldığı yerlerde bu şekilde yırtılmalar var burda çok az bazı yerlerde cismin ne olduğunu anlamicak kadar fazla dizüstü kullanıyorum ekran kartı gt 920m.Bir gün csgo oynarken hata verdi ve oyun kapandı PC kasmaya başladı tekrar başlattığımda bu şekilde boozukluklar vardı.
Ekran kartı çok ısındığından hasar almış olabilir

efearici242

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Edit: sıkıntı ekranda değil farklı ekranlara hdmi ile bağladım aynı sıkını vardı.

Ekran kartı çok ısındığından hasar almış olabilir
Yıllar önce ısınıyor diye güzel bir soğutucu aldım ısınmıyordu eskiden elimi koyduğum yerden sıcaklık anlaşılıyordu sıkıntı sıcaklıkta değil ama bencede ekran kartı bir şekilde hasar almış.

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
Alıntıyı görüntüle
Resimdeki gibi ekran kartının kullanıldığı yerlerde bu şekilde yırtılmalar var burda çok az bazı yerlerde cismin ne olduğunu anlamicak kadar fazla dizüstü kullanıyorum ekran kartı gt 920m.Bir gün csgo oynarken hata verdi ve oyun kapandı PC kasmaya başladı tekrar başlattığımda bu şekilde boozukluklar vardı.

CS:GO da bu şekilde
Alıntıyı görüntüle
Klasik laptop ekran kartı sorunu.Uzun süreli kullanımdan sonra ve darbe, ısı sonucu oluyor.Çözümü kendi kendine düzelirse sanırım, tam bilmiyorum tamir kısmını.

efearici242

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Klasik laptop ekran kartı sorunu.Uzun süreli kullanımdan sonra ve darbe, ısı sonucu oluyor.Çözümü kendi kendine düzelirse sanırım, tam bilmiyorum tamir kısmını.
Ekran kartını başka bir modelle değiştirme şansım var mı laptopta başka yerlere giderken bu bilgisayarı kullanmayı düşüyorum çünkü.

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Ekran kartını başka bir modelle değiştirme şansım var mı laptopta başka yerlere giderken bu bilgisayarı kullanmayı düşüyorum çünkü.
Ekran kartında ekran kartı ve işlemci değişimi gereksiz masraflı en iyisi güvendiğiniz anlayan bir tamirciye gösterin

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
2.el aynı marka ekran kartı bulup elden kontrol ederek alırsanız.Tanıdığınız bilgisayar tamircisinde taktırabilirsiniz.Tanımadık olunca uğraştırıp durur.Ücret vs. fazla.

Scorp!on

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,383
İsim
Mehmet salih ay
ekran kartı hasar almış olabilir

Top Bottom