Neler Yeni

Grafik Tablet Önerileri Mayıs 2022

DeHuman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Decentralized Human
Merhaba, değerli arkadaşlar. Üniversite sınavına hazırlanırken, üniversite derslerinde pdf üzerine not alabileceğim, günlük kullanımda göz yormayan, öğrendiğim bilgileri YouTube gibi video izleme platformlarında diğer insanlarla paylaşabileceğim, ekran kaydı alabileceğim, üzerinde çizimler yapabileceğim bir grafik tablet arıyorum. Ayrıca Adobe programlarında kendimi geliştirmek istiyorum o nedenle hassas çizimlere izin veren bir grafik tablet olması gerekli. Ya da bu teknolojik cihazın adı her neyse. Ufak bir sorum da var. Bu cihazları bilgisayara bağlayıp eş zamanlı olarak bilgisayarda da çizimler yapabilir miyim?

Bunun için ne kadar bir bütçe ayırmam gerektiğini bilmiyorum. Uzun yıllar götürsün yeterli.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,364
İsim
Ahmet Sevinç
Merhaba, değerli arkadaşlar. Üniversite sınavına hazırlanırken, üniversite derslerinde pdf üzerine not alabileceğim, günlük kullanımda göz yormayan, öğrendiğim bilgileri YouTube gibi video izleme platformlarında diğer insanlarla paylaşabileceğim, ekran kaydı alabileceğim, üzerinde çizimler yapabileceğim bir grafik tablet arıyorum. Ayrıca Adobe programlarında kendimi geliştirmek istiyorum o nedenle hassas çizimlere izin veren bir grafik tablet olması gerekli. Ya da bu teknolojik cihazın adı her neyse. Ufak bir sorum da var. Bu cihazları bilgisayara bağlayıp eş zamanlı olarak bilgisayarda da çizimler yapabilir miyim?

Bunun için ne kadar bir bütçe ayırmam gerektiğini bilmiyorum. Uzun yıllar götürsün yeterli.
hocam gafik tableti değil ama ipad öneririm pencil ile başarılı işler başarabilirsin pc ile uyumlu çalışır mı bilmiyorum macbook varsa çalışırda pc hakkında bilgim yok
en ucuz ve yeni ipad 9. nesil
bide 2. nesil kalem öneririm onuda zorlasan 1500 e bulursun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Not: internette grafik tablet diye araşrtırınca isteklerinizi karşılamayan modeller gördüm ( yt de dolaşmak,ekran kaydı almak gibi) bu u yüzden ipad önerdim tabii ki ekranlı olanlar vardı ama oda ipad e yakın fiyatı vardı
bunun gibi

DeHuman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Decentralized Human
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim önerileriniz için. Android olsa Adobe programlarını apk ile ücretsiz kullanabilirim diye düşünüyorum.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Bu tarz değil de Laptop almayı düşündünüz mü hiç? Bilgisayarlarla uyumlu olan kalemler var. Onlar kullanılabilir.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,364
İsim
Ahmet Sevinç
Çok teşekkür ederim önerileriniz için. Android olsa Adobe programlarını apk ile ücretsiz kullanabilirim diye düşünüyorum.

DeHuman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Decentralized Human
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu tarz değil de Laptop almayı düşündünüz mü hiç? Bilgisayarlarla uyumlu olan kalemler var. Onlar kullanılabilir.
5 bin lira idealdi tabletler için ancak laptop bakarsam fiyat daha yukarılara çıkacak sanırım.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,364
İsim
Ahmet Sevinç

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

şahin doğan

80+ Platinum

DeHuman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Decentralized Human
İmzamda yazan Laptop şu an 3400 TL. Düşünebilirsiniz.
Harici olarak bunu almam gerekli sanırım çünkü önerdiğiniz laptop dokunmatik ya da elle çizim yapabileceğim bir ekranı yok.

işinizi görebilecek laptoplar 5k dan başlıyor
Sanırım ilk düşüncem önerdiğiniz Samsung tableti alabilirim. Fakat laptop için kafam biraz karışık. Laptop ekranında elle nasıl çizim yapabilirim dokunmatik ekran değilse? Harici bir çizim tahtası mı almam gerek? Dokunmatik laptoplar ise 15k civarında.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,364
İsim
Ahmet Sevinç
Harici olarak bunu almam gerekli sanırım çünkü önerdiğiniz laptop dokunmatik ya da elle çizim yapabileceğim bir ekranı yok.

Sanırım ilk düşüncem önerdiğiniz Samsung tableti alabilirim. Fakat laptop için kafam biraz karışık. Laptop ekranında elle nasıl çizim yapabilirim dokunmatik ekran değilse? Harici bir çizim tahtası mı almam gerek? Dokunmatik laptoplar ise 15k civarında.
hocam laptop ekranını dokunmatik yapan alet vardı ama taşıması zordu galiba bide işte siz ekranda çizerken laptop geniş açılı katlanmıyorsa işin zor olur

DeHuman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Decentralized Human
hocam laptop ekranını dokunmatik yapan alet vardı ama taşıması zordu galiba bide işte siz ekranda çizerken laptop geniş açılı katlanmıyorsa işin zor olur
O zaman Samsung tablet benim için çok uygun.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,364
İsim
Ahmet Sevinç
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,959