Neler Yeni

Grafik Tableti önerisi yapar mısınız?

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Mehmet Ali Kırımlı
çok fazla bi bütçem yok öylesine alıp deneyeceğim eğer iyi işler çıkartabilirsem biraz daha büyüteceğim için bütçem az ve başlangıç için tabletler bakıyorum. uygun olarak XP-Pen Star G640s buldum. Bu tabletin diğer tabletlerden + yönleri:
Kalem Basınç Seviyesi 8192 PPL
Çözünürlük 5080 LPI
Okuma Hızı 266 PPS
Kalemi için şarj veya batarya istemiyor

ama - yönü ise diğer tabletlerden daha küçük.
LPI, PPL ve PPS ne işe yarıyor pek bilmiyorum çok önemli mi yoksa pek fark etmiyor mu fikrim yok. sizin öneriniz olursa ondan devam edebilirim. (Not: eğer bu çok daha iyi biraz bütçeni zorlar ama daha rahat edersin dediğiniz varsa az bi şey bütçemin üstüne çıkabilirim)

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Mehmet Ali Kırımlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Mehmet Ali Kırımlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçen ne kadar dostum?
veikk a30 aldum kusura bakmayın geç cevap verdim. Bir de eğer bilginiz var ise ben halen nasıl kullanılacağını çözemedim tahmin ettiğimden daha zor çıktı düzgün bir çizim bile yapamadım bunun püf noktası nedir?

KPSharingan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Berke S
veikk a30 aldum kusura bakmayın geç cevap verdim. Bir de eğer bilginiz var ise ben halen nasıl kullanılacağını çözemedim tahmin ettiğimden daha zor çıktı düzgün bir çizim bile yapamadım bunun püf noktası nedir?
Aldığın modeli veyahut markayı bilmiyorum ama belli bir bütçenin üstünde tüm tabletlerde basınç hassasiyetlik ayarı vardır bunları basic pen pressure settings yada drawing tablet setup tarzı aratarak bilgisayarın üzerinden ayarlarını yapabilirsin özellikle photoshop tarzı programlarda kullanıcaksan oralarda da küçük basınç ayarları yapman lazım dediğim şekillerde aratırsan sorularına cevap bulursun hayırlı olsun. :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada tabletinin driverı var ise kurmayı unutma yoksa basınç ayarın çalışmaz.

Top Bottom