umutbeedir
80+ Bronze
Dahası
- Bütçe
- 5000
Herkese merhaba dostlar ben forumda yeniyim. Elimde aşağıda bulunan özelliklerde bir bilgisayar var ve bunlardan ekran kartı hariç kasa toplamak istiyorum. İşim grafik tasarım, kurgu ve animasyon alanında olduğundan dolayı kullandığım programlar Adobe Premiere Pro, After Effects, Photoshop ve Illustrator 4'lüsünden oluşuyor. Şu anda alttaki sistemimde istediğim çoğu programı kullanabiliyor veya oyunu tıkır tıkır oynuyorum. Fakat son dönemlerde bu verimi alamamaya başladım. Sebebi ise anakartım ve işlemcimin çok eski olması olduğunu fark ettim. Ekran kartım hala iyi ve sağlam, orijinal Samsung markasıdır. O yüzden sizden ricam itopya'dan bana nasıl bir sistem toplayabiliriz yardımcı olur musunuz ?
Parçalar içerisinde değişmeyecek olan ekran kartıdır.
Düşündüğüm toplamada olabilecek parçalar: Anakart, İşlemci, RAM, M2.SSD, PSU, Kasa İskeleti, Kasa fanları 1-2 adet eklenebilir.
Şu an ki sistemim ;
Dipnot: 3'ünü idare edebilecek bir sistem son seviyede bir bütçe ister ama ben şu an ki kasamla bu 3 alanda işler yapabiliyorken bunu biraz daha üst seviyede yapabilecek bir bilgisayar toplamaya çalışıyorum.
Parçalar içerisinde değişmeyecek olan ekran kartıdır.
Düşündüğüm toplamada olabilecek parçalar: Anakart, İşlemci, RAM, M2.SSD, PSU, Kasa İskeleti, Kasa fanları 1-2 adet eklenebilir.
Şu an ki sistemim ;
- ANAKART : Gigabyte Technology H55M-UD2H - PCI EXPRESS 2.0
- İŞLEMCİ : Intel Core i5 760 @ 2.80GHz - 45nm
- EKRAN : NVIDIA GeForce GTX 750 4GB GDDR5 128 Bit
- RAM : Samsung 4x4GB DDR3 600MHz
- PSU : HADRON 500W
Dipnot: 3'ünü idare edebilecek bir sistem son seviyede bir bütçe ister ama ben şu an ki kasamla bu 3 alanda işler yapabiliyorken bunu biraz daha üst seviyede yapabilecek bir bilgisayar toplamaya çalışıyorum.