StarScr3am
80+
- Reaksiyon skoru
- 20
Dostlar selamlar gravix 5a sistemi bu özelleştirmelerle birlikte alınır mı sizce ? ekran kartı olarak nvidia tercih ediyorum
7500f ile 7600 arasındaki farka değiyormu performans
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
her şey beyaz uyuyormu hocam hayırlı olsun
Kasa değiştirme bence. Akvaryum kasaya geçiyorsun sıcaklık artacak. Bu sıvı soğutmanın performansı iyi değilAlıntıyı görüntüle
Dostlar selamlar gravix 5a sistemi bu özelleştirmelerle birlikte alınır mı sizce ? ekran kartı olarak nvidia tercih ediyorum
hocam mesh ve akvaryum kasa arasındaki fark tam olarak nedir ?Kasa değiştirme bence. Akvaryum kasaya geçiyorsun sıcaklık artacak. Bu sıvı soğutmanın performansı iyi değil
hava sirkülasyonu akvaryum yandan alıp cama üflüyor mesh direkt önden alıp parçalara üflüyorhocam mesh ve akvaryum kasa arasındaki fark tam olarak nedir ?
evet dahili gpu var sadece fps farkına değmez fiyat farkı başka bişey değiştir varsa 7500f seçeneğiKasayı siyaha değiştirebilirim fakat +700 tl fark oluyor değermi bilemedim performans farkını tam olarak bilmiyorum sadece 7600 de dahili ekran kartı olduğunu biliyorum
anladım hocam peki ssd kısmında kingston da mevcut ve -750 tl gibi bir fark oluşuyor crucial da kalmalımıyım yoksa kingston seçmelimiyim ?hava sirkülasyonu akvaryum yandan alıp cama üflüyor mesh direkt önden alıp parçalara üflüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet dahili gpu var sadece fps farkına değmez fiyat farkı başka bişey değiştir varsa 7500f seçeneği
hocam bilgim yok crucial hakkında ama kingstonda bilinen bir marka bu alanda hynix çip kullanıyor biliyorumanladım hocam peki ssd kısmında kingston da mevcut ve -750 tl gibi bir fark oluşuyor crucial da kalmalımıyım yoksa kingston seçmelimiyim ?
Akvaryum kasada hava yandan girip arkadan çıktığı için havanın dönmesi gerekecek bu ds süreyi uzatıyor. 5 derece falan fark ederhocam mesh ve akvaryum kasa arasındaki fark tam olarak nedir ?