Neler Yeni

Gripte ateş varken kalp çarpıntısı, yüksek nabız

Ysuflix

80+ Gold
Merhabalar bu sabah grip oldum boğazda yutkunurken yanma, kısmi burun tıkanıklığı, halsizlik, bitkinlik var. Ama saat 19-19:30 sularından beri nabzım 108-110-117-120 gibi değerleri gördü ve kalp çarpıntım var. Sandalyede otururken kalp çarpıntımdan çok ufak sallanıyordum. Daha önce kalp hastalığı yaşamadım nefes alıp vermem de bir problem yok. Ateşimi ölçemiyorum derece yok ama biraz düşmüştü yine çıktı gibi. Ne yaparak ateşimi düşürebilirim? Nabzım nasıl normal seviyesine gelir? Hastaneye gitmek son çare bi sonuç bulamazsam gideceğim.

Ysuflix

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ilık bir duş alabilir alnına ıslak bez koyabilirsini,.Ustunuzu de fazla ortmeyin mumkunse bir süre o şekilde kalın.
Üstümde atlet kısa şortla duruyorum 20:00 dan beri falan böyleyim çarpıntım da var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam git bir acile görün. Buradan vereceğimiz öneri doktordan iyi olamaz. Kalp bu şakası olmaz
Bekliyorum geçer diye ama geçmedi hala

Ek olarak tanıdık doktor var parol ateş düşürür dedi ve ateş varken çarpıntı olur dedi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Uygar
Hocam aynı sorunu yaşıyorum 3 hafta önce ekg çekildim nabız fln normaldi dün de nabzım normaldi hiç birşeyim yoktu kan idrar ekg hepsi yemiz grip oldum halsizlik ateş ve nabız yüksekliği var ateşim geçti gibi ama hala var ne yapabilirim siz bu süreçte ne yaptınız nabız düzeldimi

Ysuflix

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam aynı sorunu yaşıyorum 3 hafta önce ekg çekildim nabız fln normaldi dün de nabzım normaldi hiç birşeyim yoktu kan idrar ekg hepsi yemiz grip oldum halsizlik ateş ve nabız yüksekliği var ateşim geçti gibi ama hala var ne yapabilirim siz bu süreçte ne yaptınız nabız düzeldimi
Hocam grip falan bir şey kalmadı ama kalp çarpıntısı arada bir oluyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Uygar
Nabız normale döndümü

Sabah 110 du benimde

122 gördüm bi ara normalde 60 lardsydı

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam grip falan bir şey kalmadı ama kalp çarpıntısı arada bir oluyor
Kalp çarpıntısı arada bir oluyorsa bir kardiyolojiye görün. Eko vs. isteyip sonuçlarını incelerler.

Ysuflix

80+ Gold
Nabız normale döndümü

Sabah 110 du benimde

122 gördüm bi ara normalde 60 lardsydı
döndü hocam sorun yok nabızda arada bir artıyor tabi

Kalp çarpıntısı arada bir oluyorsa bir kardiyolojiye görün. Eko vs. isteyip sonuçlarını incelerler.
EKG aldılar hiçbir sorun çıkmadı tansiyon normal kan tahlilinde sorun çıkmadı

NightWish2434

80+ Silver
Dᴏkᴜn, yanıyᴏrᴜm, ᴡᴏ-ᴡᴏ-ᴡᴏ
Derin yaraƖarım yine kanıyᴏ'
Bana tᴜtᴜnan daha da batıyᴏ', ᴡᴏ-ᴡᴏ
Tükendim ama nabıᴢ atıyᴏ' (nabıᴢ atıyᴏ')

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Buğra Tufan
120 Normal bir nabız.. Ateşin olduğunda nabızın hızlanması normal olması gereken bir şey

Top Bottom