Razzwil
80+
- Reaksiyon skoru
- 78
Dostum biraz önüne mi baksan acaba?la olum sen diyorsun bir tek ne o zaman indirim kodu söylesene
Dostum biraz önüne mi baksan acaba?la olum sen diyorsun bir tek ne o zaman indirim kodu söylesene
biraderim adam akıllı yazsa sepette çıkıyor diye okey zatenDostum biraz önüne mi baksan acaba?
Uygulamada varda kupon, düzgün konuşmayı öğren ilk önce.la olum sen diyorsun bir tek ne o zaman indirim kodu söylesene
uygulamadan bakmıyorum sıkıntı orada olabilirUygulamada varda kupon, düzgün konuşmayı öğren ilk önce.Alıntıyı görüntüle
Valla hocam Grundig kötü bir marka değil indirim de çok iyi her türlü kazançlı oluyorsun ihtiyacı olan alsın diğer markaları almanız daha iyidir ama onların fiyatları da ortadaşöyle söylese anlayacaz hayır onu da geçtim 75inch daha mantıklı değil mi32ye
sıfırını alan yok ikinci elini mi alacakal sata iyi gider gibi
TV dediğiniz ürün ayakkabı değil sürekli değiştirme fırsatınız yok o yüzden alacakken iyi ve kaliteli bir şey alın paranız boşa gitmesinValla hocam Grundig kötü bir marka değil indirim de çok iyi her türlü kazançlı oluyorsun ihtiyacı olan alsın diğer markaları almanız daha iyidir ama onların fiyatları da ortada![]()
Evet katılıyorumTV dediğiniz ürün ayakkabı değil sürekli değiştirme fırsatınız yok o yüzden alacakken iyi ve kaliteli bir şey alın paranız boşa gitmesin
Öyle bir alıyor ki yeterki büyük şehirde ol.sıfırını alan yok ikinci elini mi alacak
İptallTelevizyonu yenileyecektim uygun geldi gözüme aldım ama nasıldır acaba iptal etmeli miyim?