🔥İndirim Grundig 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Smart QLED TV 27.798₺

Valla bence NEXT alınır 58 İNÇİNİ 16K ya. Ben aldım baya iyi şimdilik ama sonra nolur bilmiyorum

Fırsat olsaydı biterdi gibi şimdiye diye düşünüyorum :D Normal fiyatına göre indirimli gibi ama ''Almam lazım'' diyecek indirim yok gibi.

9250 sini aldım 75" İnch ama kullanan var mı daha önce iade etsem mi acaba diye düşünüyorum. 34 küsüre geldi bu arada fiyat

Markadan emin olamıyorum :) samsung yada tcl bakıyordum bir anda almış bulundum :)

Markadan emin olamıyorum :) samsung yada tcl bakıyordum bir anda almış bulundum :)
Bende aynı şekilde, 9200 serisiyle aynı özelliklerde görünüyor ama en yakın fiyat 42 bindi 65 inç için ve satıcısı da Grundig değildi onun

Bende aynı şekilde, 9200 serisiyle aynı özelliklerde görünüyor ama en yakın fiyat 42 bindi 65 inç için ve satıcısı da Grundig değildi onun
Şuan satıcısı farklı gözüküyor 75 inch in yalnız benim sparişte grunding türkiye satıcı

Daha önce alanlar markadan memnun. Ama teslim alırken dikkat edin kutu zarar görmüş mü diye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,156,594
Üyeler
183,789
Son üye
yuppir
Geri