Neler Yeni

GSR Game Store Computer Güvenilir mi ?

Serhat41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Serhat
Uygun fiyatlı Laptop ararken gördüm. Satıcı Piyasa'ya Uygun Fiyatlarla Satış Yapıyor Yakın Zamanda'da Gideceğim Mağazaları Ümraniye ve Kadıköy'deymiş. Kendisine Mesaj da gönderdim bana hatta Ryzen 7'li modeli de önerdi bu Firma ne kadar güvenilir onu soracaktım.

equinoxx

80+ Bronze
Hocam mağazadan ürün aldıktan sonra güvenilirlik pek sorun olmaz bence. Gidip göreceksin, elden alacaksın sonuçta.

Serhat41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Serhat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam mağazadan ürün aldıktan sonra güvenilirlik pek sorun olmaz bence. Gidip göreceksin, elden alacaksın sonuçta.
Sağ Olun Hocam Cevap için. İçime Kurt düşen nokta şu kısımdı böyle bir Laptop neden bu kadar ucuz diye sordum kendime. Belirli Sebeplerde var Laptop'un Fiyatının Uygun Olması Biraz da Önceki Modellerden Birisi Olmasından ve de Ryzen'in 5. nesil değil de 4. nesil işlemcisi kullanıldığından Kaynaklanabilir diye düşünüyorum.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sağ Olun Hocam Cevap için. İçime Kurt düşen nokta şu kısımdı böyle bir Laptop neden bu kadar ucuz diye sordum kendime. Belirli Sebeplerde var Laptop'un Fiyatının Uygun Olması Biraz da Önceki Modellerden Birisi Olmasından ve de Ryzen'in 5. nesil değil de 4. nesil işlemcisi kullanıldığından Kaynaklanabilir diye düşünüyorum.
Abdullah abi bi ara 6K küsür liraya , bundan daha iyi laptop paylaşmıştı.

lcecube

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Gürol kara
Pasif ilan olabilir 8. aya ait ilan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular