Psyduck
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 16
laptopa harici ekran kartı mı takacaksın?evet laptop işlemcisi
laptopa harici ekran kartı mı takacaksın?evet laptop işlemcisi
yok masaüstü benimki laptop değillaptopa harici ekran kartı mı takacaksın?
yani kazıklandım ama bende anlamıyorum fake gt 340 de varlaptopa harici ekran kartı mı takacaksın?
burda mısın ?laptopa harici ekran kartı mı takacaksın?
yazacak bir şey bulamadım. umarım çok para vermemişsindir o sisteme. fake gt340 ın kaç watt çektiğini bilmediğimiz için bir şey diyemem ancak psu 120watt veriyor. yük altında sistem kapanırsa psu değiştirmek durumunda kalabilirsin.yok masaüstü benimki laptop değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
yani kazıklandım ama bende anlamıyorum fake gt 340 de var
Mesaj otomatik birleştirildi:
burda mısın ?
yaklaşık 2 yıl önce bu sisteme 1700 tl verdim taksitle felan 2000 olduyazacak bir şey bulamadım. umarım çok para vermemişsindir o sisteme. fake gt340 ın kaç watt çektiğini bilmediğimiz için bir şey diyemem ancak psu 120watt veriyor. yük altında sistem kapanırsa psu değiştirmek durumunda kalabilirsin.
ya knk bazıları yetmez diyorGT1030 PSU koklayan bir kart zaten. Sorun olmaz.
h81c mobil işlemci uyumlu diye biliyorum 946 soket4210m laptop işlemcisi diye biliyorum. bir yanlışlık olmasın?
sana gt 1030 alma demiştimmmm.Arkadaşlar ekran kartı alıcam.Psu 280 watt ve sıkıntı çıkcak diye korkuyorum sizce tam olarak besliyebilir mi ? Ve şuanki kartım 69 tdp gösteriyor gt 1030 30 tdp rahat besler diye düşünüyorum ama 280 watt.
şuan ki kartına yetiyorsa 1030 a her türlü yeterya knk bazıları yetmez diyor
Yeterli olacaktır.ya knk bazıları yetmez diyor
Ben GTX 1050 ile 230w çalıştırıyorum. Bir problem yok. Siz hayli hayli çalıştırırsınız.Arkadaşlar ekran kartı alıcam.Psu 280 watt ve sıkıntı çıkcak diye korkuyorum sizce tam olarak besliyebilir mi ? Ve şuanki kartım 69 tdp gösteriyor gt 1030 30 tdp rahat besler diye düşünüyorum ama 280 watt.
Ben 2 sene önce GTX 1050 Ryzen 3 2200g sisteme 6k vermiştimOha o sisteme 2 sene önce 2k baya kazıklanmışsınız.
sana gt 1030 alma demiştimmmm.
tamam teşekkürlerYeterli olacaktır.