GTA 5 Düşük FPS Sorunu

baki6969

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Baki okur
Arkadaşlar geçenlerde konu açmıştım oyunlarım kasıyor diye o zaman driveleri driver programı ile güncellemiştim bu sefer elimle güncellememe rağmen bütün oyunlarda 25-30 fps alıyorum.Ben bu fps düşüklüğünün windows 8.1 güncelleme yaptıktan sonra olduğunu düşünüyorum görüşlerinizi bekliyorum.Sistemim imzamda vardır.

Yusuf Yıldırım

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,258
İsim
Yusuf
Instagram
ysuff.yldrmm
Arkadaşlar geçenlerde konu açmıştım oyunlarım kasıyor diye o zaman driveleri driver programı ile güncellemiştim bu sefer elimle güncellememe rağmen bütün oyunlarda 25-30 fps alıyorum.Ben bu fps düşüklüğünün windows 8.1 güncelleme yaptıktan sonra olduğunu düşünüyorum görüşlerinizi bekliyorum.Sistemim imzamda vardır.
sistem ne

Rangorun

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
Onur Can
İntel i5 4210u 1.70 ghz
geforce 840m
8 gb RAM
windows 8.1
Oyunları açarken değiştirilebilir grafik ayarlarında, yüksek performans yada nvidia gpu gibi bir seçenek olması lazım onu seç. Onun dışında yapılabilecek çok fazla bir şey yok. Sistemin düşük.

baki6969

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Baki okur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyunları açarken değiştirilebilir grafik ayarlarında, yüksek performans yada Nvidia gpu gibi bir seçenek olması lazım onu seç. Onun dışında yapılabilecek çok fazla bir şey yok. Sistemin düşük.
Onu zaten yapmıştım maalesef

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,031
İsim
Arda
Sistemin çokta iyi değil 25-30 alman normal. Laptop'tan masaüstü performansı beklememek gerek. Bende daha düşük sistem var GTA V'de 60+ alıyordum yaptığım ayarlar sayesinde. settings.xml var bazı forumlarda bulabilirsin. Buraya benim kullandığım ayarı atamıyorum biraz araştır sonuç alırsın. (y)

Şifa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Şifa Güneş

Bazı sistemlerde windows veya kullandığın başka bir işletim sistemi Bilgisayara ağır gelebiliyor bendede eskiden böyle bir sorun vardı windows 10 u windows 8 e indirdim kasma sorunu düzeldi.

VooneX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Mehmet Akif
İntel i5 4210u 1.70 ghz
geforce 840m
8 gb RAM
windows 8.1
840m laptoplarda ortalama düzeyde bir grafik kartı.Benim arkadaşda 710m vardı kasmadan orta ayarlarda oynuyordu.Senin laptop çok ısındığı için takılıyor/kasıyor olabilir.Altına bir soğutucu al birde termal macunu yenile sonra sorun devam ederse yazmaya devam edersin :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
700,929
Üyeler
107,700
Son üye
Nhazulx
Top Bottom