Neler Yeni

Gta 5 Online Da Çok Düşük FPS Alıyorum?

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Arkadaşımla GTA Online girdik, ayarları ultra ya alsamda FPS 45 60 arası oluyor, düşürsemde aşşağı yukarı böyle oluyor, üstelik story mod da da Ultra da gereğinden az fps alıyorum. Nedeni nedir? diğer oyunlarda şuana kadar böyle sorun yaşamadım.
Ve ekstra olarak bir şey daha söyleyeceğim ayrı konu açıp diğer arkadaşların konularını aşşağıya düşürmeyim,
Bazen NVİDİA denetim masası ayarları gözükmüyor, bildiğiniz ayarlar gözükmüyor, DDU ile sürücü silip tekrar yüklesem düzelirmi?

Bermud4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Ahmet Aydın
Arkadaşımla GTA Online girdik, ayarları ultra ya alsamda FPS 45 60 arası oluyor, düşürsemde aşşağı yukarı böyle oluyor, üstelik story mod da da Ultra da gereğinden az fps alıyorum. Nedeni nedir? diğer oyunlarda şuana kadar böyle sorun yaşamadım.
vsync den olabilir. Fpsi direk etkileyen ayarlar yumuşatma ayarları faa msaa falan onları 8x 16x yaparsan fps çok düşer belki onlardandır. Birde online da bende aynısını yaşamıştım bir ara normalde yüksek fps alırken onlineda düşüyordu bu. Serverdende kaynaklı olabilir bilemedim.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,477
İsim
Sarp Yılmaz
Maalesef bende de öyle galiba online olduğu için ben normal ayara alıyorum online girerken bir nebze de olsa iyi oluyor.

Malapuko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Emre
Ve ekstra olarak bir şey daha söyleyeceğim ayrı konu açıp diğer arkadaşların konularını aşşağıya düşürmeyim,
Bazen NVİDİA denetim masası ayarları gözükmüyor, bildiğiniz ayarlar gözükmüyor, DDU ile sürücü silip tekrar yüklesem düzelirmi?
faa ve msaayı kapat etki ederse ondandır

Looper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,839
İsim
Ege
Klasik Nvidia vakası (!)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şaka bir yana sadece GTA'da mı oluyor hocam?
Öyle ise RAM 8GB ise ondan şüpheleniyorum.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Denetim masası ayarlarını benim laptopta da gözükmüyordu.Sürücüyü güncelleyince düzeliyordu.Masaüstü PCmde böyle bir şey yaşamadım.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Klasik Nvidia vakası (!)

8GB RAM den dolayı olduğunu sanmıyorum, şuan bi DDU ile sürücü silip yükleyeceğim bakalım düzelecekmi.

Barneystinson

80+ Silver

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,477
İsim
Sarp Yılmaz
Klasik Nvidia vakası (!)

Aga bende 16gb aynı sorun var. hiç bir oyunda yaşamadığım düşüşü GTA online da yaşıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,865
Üyeler
164,925
Son üye
tahomy123
Top Bottom