Merhaba,iyi geceler.2 Aydır yaklaşık oyunu oynatmayan bir drop var.Aslında anlamadım oyun donuyor alt tab atıp geldiğimde hemen düzeliyor.Bu sorun sadece onlinede iken oluyor.Offline hikaye modunda gayet akıcı sıfır donma ile oyun oynuyorum.Ancak onlinede bir şekilde drop yiyorum.Sorun tek dropla kalsa yine iyi alt tab atmayınca düzelmiyor oyunun donması bende sonsuza kadar beklemiyeceğim için alttab atıyorum,ancak alt tabdan gelince bu seferde left attırıyor online sunucusundan.Bilgisayarı alalı 9-10 ay oldu.Özellikleri şunlar;
İşlemci:Ryzen 3 1200
Ekran Kartı:GTX 1050 Tİ
Ram:8 GB
SSD:500GB
Anakart:BİOSTAR A320M
Bileşenlerimde bir sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü sadece onlinede iken oluyor.Hatta texture quality ayarını bir türlü yükseğe alamıyorum veya düşüremiyorum tüm ayarları sıfırladım ona rağmen düzelmedi.Oyunu Epic Games'ten oynuyorum,dosyaları doğruladım herhangi bir şey yüklemedi.Oyun güncel.Oyunu silip yüklemek veya format gibi seçenekleri tercih etmiyorum çünkü 900kbps ile inidiriyorum.Lütfen yardımcı olabilirmisiniz Fivemde oynuyordum ancak onuda bıraktım bu sorun yüzünden.
Her türlü ayarı düşürüp yükseltmeyi denedim.V-sync ayarına kadar denedim.
İşlemci:Ryzen 3 1200
Ekran Kartı:GTX 1050 Tİ
Ram:8 GB
SSD:500GB
Anakart:BİOSTAR A320M
Bileşenlerimde bir sorun olduğunu düşünmüyorum çünkü sadece onlinede iken oluyor.Hatta texture quality ayarını bir türlü yükseğe alamıyorum veya düşüremiyorum tüm ayarları sıfırladım ona rağmen düzelmedi.Oyunu Epic Games'ten oynuyorum,dosyaları doğruladım herhangi bir şey yüklemedi.Oyun güncel.Oyunu silip yüklemek veya format gibi seçenekleri tercih etmiyorum çünkü 900kbps ile inidiriyorum.Lütfen yardımcı olabilirmisiniz Fivemde oynuyordum ancak onuda bıraktım bu sorun yüzünden.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Her türlü ayarı düşürüp yükseltmeyi denedim.V-sync ayarına kadar denedim.
Ekler
Son düzenleme: