Neler Yeni

Gta 5 oynarken bir anda hata vermeden kapanıyor.

Laxen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Berkay Bulut
Gta 5'i yükledim bir süre oynadım, sonrasında bir süre oynadıktan sonra oyundan atmaya başladı. Kendi kendine kapanıyor fakat herhangi bir hata kodu vermiyor.

Ekran kartı: Asus Rog Strix 1650S
İşlemci: Amd Ryzen 5 3500x
Anakart: Asus Prime B450M-K II
Ram: GeIL 8Gb Evo Spear AMD Edition 3000mhz CL16 DDR4 Ram.
PSU: PowerBoost 550W Fury 80+

Ek: Bellek kullanımı Spotify Discord Opera 1 sekme açık iken %68'e kadar çıkıyor. (Opera GX kullanıyorum)

Mesaj otomatik birleştirildi:

1617475429511.png
1617475446937.png

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,468
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Gta 5'i yükledim bir süre oynadım, sonrasında bir süre oynadıktan sonra oyundan atmaya başladı. Kendi kendine kapanıyor fakat herhangi bir hata kodu vermiyor.

Ekran kartı: Asus Rog Strix 1650S
İşlemci: Amd Ryzen 5 3500x
Anakart: Asus Prime B450M-K II
Ram: GeIL 8Gb Evo Spear AMD Edition 3000mhz CL16 DDR4 Ram.
PSU: PowerBoost 550W Fury 80+

Ek: Bellek kullanımı Spotify Discord Opera 1 sekme açık iken %68'e kadar çıkıyor. (Opera GX kullanıyorum)

Bende de online oynarken atıyordu. 1 ay kadar falan sorun devam etti sonra düzeldi. Oyunla alakalı bir durum olabilir. Ama senin online değil o yüzden sorunlarımız farklı herhalde. Olum o zaman niye yazdım bu kadar şey neyse iyi günler.

Laxen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Berkay Bulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende de online oynarken atıyordu. 1 ay kadar falan sorun devam etti sonra düzeldi. Oyunla alakalı bir durum olabilir. Ama senin online değil o yüzden sorunlarımız farklı herhalde. Olum o zaman niye yazdım bu kadar şey neyse iyi günler.
Online'da da oluyor single'da da bilmiyorum niye şimdi tekrardan silip yüklüyorum teşekkürler.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,468
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Online'da da oluyor single'da da bilmiyorum niye şimdi tekrardan silip yüklüyorum teşekkürler.
O zaman sorunlarımız aynı reis. Ben sabrettim. Kendiliğinden düzeldi. Oyunda bı sıkıntı var. Sende kaç dakika da bir atma oluyor? Bende zaman tamamen farklı 1 dk oynayınca da attı 6 saat oynadıktan sonra da attı.

Laxen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Berkay Bulut
O zaman sorunlarımız aynı reis. Ben sabrettim. Kendiliğinden düzeldi. Oyunda bı sıkıntı var. Sende kaç dakika da bir atma oluyor? Bende zaman tamamen farklı 1 dk oynayınca da attı 6 saat oynadıktan sonra da attı.
Evet rastgele zamanlarda atıyor, bazen 10 dakika oynuyorum atıyor bazen 4-5 Saat oynuyorum hiç atmıyor.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,468
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
Ay
Evet rastgele zamanlarda atıyor, bazen 10 dakika oynuyorum atıyor bazen 4-5 Saat oynuyorum hiç atmıyor.
Aynı bende de ya. Ben araştırmistim bayağı. Bu sorunun bir çözümünü bulamadım. Sonra böyle oynamaya devam ettim. Atmamaya başladı. Oyunu silip yükle bı. Belki düzelir. Düzelmezse de bekle kendiliğinden düzelir bence

Laxen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Berkay Bulut
Ay
Aynı bende de ya. Ben araştırmistim bayağı. Bu sorunun bir çözümünü bulamadım. Sonra böyle oynamaya devam ettim. Atmamaya başladı. Oyunu silip yükle bı. Belki düzelir. Düzelmezse de bekle kendiliğinden düzelir bence
Tamamdır teşekkürler, ben yinede bir kaç cevap daha bekleyeyim.

Top Bottom