Neler Yeni

Gta 5 oynarken cızırtı sesi

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2

cbager

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
488
İsim
cenk gezen
geçmiş olsun üzücü bir durum

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Kerem
Onu sormuyorum. Attığım mesaja bak chapinin yazdığı hangi tip sendeki?
O tipler tam benim sisteme uygun değil GTA 5 oyununda oyun içindeyken çok ufak bir cızırtı sesi var kasa hemen yanıbaşımda olduğu için fark ettim sadece oyun içinde var menüde vs yok normal kullanımda yok

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
O tipler tam benim sisteme uygun değil GTA 5 oyununda oyun içindeyken çok ufak bir cızırtı sesi var kasa hemen yanıbaşımda olduğu için fark ettim sadece oyun içinde var menüde vs yok normal kullanımda yok
RTX 2070 super Gaming X Trio kullanıyorum coil whine var sorun olmadığı için garanti uğraşmadım kulaklıktan gelmiyorsa sorun yok

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
RTX 2070 super Gaming X Trio kullanıyorum coil whine var sorun olmadığı için garanti uğraşmadım kulaklıktan gelmiyorsa sorun yok
Benimde anakarta takınca coil whine sesi olduğu zaman gelmiyor ama kasaya takınca çok az geliyor gibi (sadece sol taraftan) anlayamadım ne olduğunu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Kerem
Benimde anakarta takınca coil whine sesi olduğu zaman gelmiyor ama kasaya takınca çok az geliyor gibi (sadece sol taraftan) anlayamadım ne olduğunu.
Herkes sorun olmaz diyor ama insan bunca emek edip para verip sistem toplayınca böyle bir şey olsun istemez elbette.ekran kartları stoğu sıkıntılı durumda garanti pek bir şey yapmaz diye düşünüyorum

Top Bottom